Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
язе таз вечер ходих на практика по Салса
ти да видиш мечка как танцува балет
немаш грижи ше ти донеса другата седмица кат дойда до София... стига да ме фанеш в удобно време ше си го получиш
Trust Me, I'm an "Engineer"
КинО (29-01-2017)
Диктуват ми :
4 глави ситно нарязан лук,2 яйца, сирене на вкус, черен пипер. Бъркаш и добавяш брашно, до консистенция да не се разпада при оформяне. С една лъжица оформяш в намазана с олио тава-печеш. Или пържиш в загрята мазнина.
Изядох вече.Миналата седмица бяха от леща.
![]()
КинО (29-01-2017), prodi (29-01-2017), Oleg (29-01-2017), GeorgiRR (29-01-2017), Emil Enchev (29-01-2017)
това ше го пробвам с картофено брашно или с булгур, а ма не с чисто брашноДиктуват ми :
4 глави ситно нарязан лук,2 яйца, сирене на вкус, черен пипер. Бъркаш и добавяш брашно, до консистенция да не се разпада при оформяне. С една лъжица оформяш в намазана с олио тава-печеш. Или пържиш в загрята мазнина.
Изядох вече.Миналата седмица бяха от леща.
благодаря за рецептата!
сори за оффтопика
ма веч лека от мен
гапа на юг го оставям на вазе
Trust Me, I'm an "Engineer"
Skp (29-01-2017)
аз съм я пробвал доста пъти тази рецепта с картофи вместо кромид
стават страхотни кифтенца
Skp (29-01-2017)
Много сте постни, я малко мръвки
http://kotlet.bg/index.php/meat
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark