Чак до дъното ме съмнява да отиде...мисля, че теста на днев беше осъществен вече.
Чак до дъното ме съмнява да отиде...мисля, че теста на днев беше осъществен вече.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ааааа нищо не те карам....
утре рисувай и пусни една картинка после да обменим клюката.
Аз казвам какво съм видяла...днес не гледам графики.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
погледнах Фафле, на дневна даун движението е задействано, та не знам на какъв фрейм и как ще търгуваш
аз съм за тест на дъното
айде лека
Trust Me, I'm an "Engineer"
Ще го измисля....и в движение също ще го мисля....
Лека.
някой държи ли тук дълги , моите си останаха за почивните дни![]()
дано няма някой шантав гап .,![]()
Язе имам къс грид.Следващото ниво един косъм над върха от оня ден, лимитя стотина пипа надоле то затварянето.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Trust Me, I'm an "Engineer"