Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Чистенето малко зор и пълненето скъпо. Ама ако има кладенец не е чак толкоз.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бреееех, помислих, че си ме сложила в игнор листата
Как си, Фафке ??? Барове - марове няма ли ???Ескейп да ме почерпиш 1 кашонче корона
![]()
Ще го изпиеш ли едно кашонче? Сам?
Съмнявам се...
Ние сме социални ора...........обичаме да общуваме.............да заглеждаме чуждите жени...........та за кво ми е мой басейн............жената да ме навиква че не го потдържам................................ ........
Е то ако ще е тъй що да копа басейн - директно един километър плажна ивица да си купи.![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.