Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (06-04-2017)
Че аптекарството си е сигурен бизнес спор няма, никога не съм пазарувала от негови аптеки, просто поради причина, че нямам наблизо, ама няма и да отвори, защото до нас в разстояние на 200 метра има една медея, една субра и една не от верига, която си виси от 20 години денонощна, конкуренцията вече е толкова изпилена, че едва ли ще се намърда.
Реведиум доставям много бързо онлайн на нормални цени, е бабите едва ли поръчват онлайн, ама аз си поръчвам
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (06-04-2017)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (06-04-2017)
Прополис в някакъв спиртен разтвор, много го препоръчват, аз не съм очарована
kypa (06-04-2017)
Може и да отвори, щото където отвори той аптека и другите затварят, щото не могат да му издържат на ценитеЧе аптекарството си е сигурен бизнес спор няма, никога не съм пазарувала от негови аптеки, просто поради причина, че нямам наблизо, ама няма и да отвори, защото до нас в разстояние на 200 метра има една медея, една субра и една не от верига, която си виси от 20 години денонощна, конкуренцията вече е толкова изпилена, че едва ли ще се намърда.
Реведиум доставям много бързо онлайн на нормални цени, е бабите едва ли поръчват онлайн, ама аз си поръчвам
kypa (06-04-2017)
kypa (06-04-2017)
То не че като профилактика, амааз лично ям много мед. Всичката захар я заменям с мед и отделно от това си го ям и чист с лъжицата - едно кило за 2-3 дена отива и съм си решил, че това ме пази от болести
kypa (06-04-2017)
Няма де да се намърда, при нас от години наемател на магазин не се е сменял, отделно са дрогерийни аптеки им викам аз, и глезят целия квартал с всякакви екстри, то са карти с отстъпка за хората, които живеят в квартала, то са промоции на какво ли не - разглезени сме.
За София поне съм чувала, че вирее само в квартали, където наоколо няма аптека, сега като се замисля и по центъра не съм виждала негова аптека.
Та ние нищо не сме видели от неговия прословут популизъм, някак пренебрегнати встрани седим
kypa (06-04-2017)
Марешки му остана само имиджа. Вече реално, не е толкова евтин. Иначе има до МА една. На бул. "Прага".
kypa (06-04-2017)
Тази зима открих онлайн пазаруването от ремедиум и съм много доволна, ако не ми е спешно ще си карам на тях