Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пак къса бре505050505050505050505505
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
от 15до 15.30 лъжливо движение да стане който се хване бик , после прибрани стопове и ама що така.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ще се изсипе доста яко надолу
незнам дали го усещате само как се гласи
тука може една корекция до 1.2385 да се гони и си заслужава късите да стоят по-дълго но съм леко шубе та няма да ги оставям
макар че си заслужава 1 лот да оставя със стоп на 1.2610 което ще е 50 пипа стоп и ако даде лимита на 1.2385 са 180 пипа някъде![]()
Аз съм с късите и стопчето ми е над върха на каналчето и само чакам да стане 15.30 и да тръгва вече надолу
.......................................
Затварям третинка на +8 тоз път и стопа на 0![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
макар че може да има втори ретест на днешния връх утре и тогава пак късо да му влезна за по-голям лимит
ще видим какви идеи ще ми дойдат![]()
аз правя почивка до 1530 ,надали нещо съществено ше стане ,разбира се ако дизелчето не реши да мести позициите .......
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...