Аз не съм ги спазвал редовно и НЕ съм доволен. Ако ги бях спазвал можеше и да съм по доволен.Сега в края на годината когато е време за равносметка преди да погърмим с пиратки и с шампанско,да взема да попитам има ли от спорещите тук някой който да е спазвал правила по дадена стратегия минимум година без да ги променя,и да каже доволен съм или не съм доволен?
Ама те затова са правила, за да се нарушават, като правилата за движение по пътищата. Щото ако там нямаше правила, нямаше реално да има и нарушитвли.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
hanuman (29-12-2016)
Това може или трябва да бъде част от плана, стопа не си го измисляш на момента, а е преценено какъв трябва да бъде и на какви пари да отговаря.защо да сменяш цялата стратегия оптимизацията е да бутнеш някой параметър пазара е динамична структура и ако преди си ползвал стоп да кажем 30 пипа може да се наложи да го увеличиш същото е и за таргета
аз имам един ценови бокс който се налага от време на време да го свивам или разширявам според това как се движи дадения инструмент
Всяка ситуация е уникална, но това не значи че на всяка позиция трябва да мислиш различно. Реално ти не можеш да мислиш или само си мислиш, че мислиш точно поради този фактПроменливи ще има за абсолютно всяка една позиция и тези променливи всеки път ще водят до различен изход, а при положение че говорим за произволен изход какво по-точно можеш да измислиш?
За мен нещата са много прости - отваряш графиките, виждаш нещо и то е или сигнал или не, няма средно положение, няма какво повече да мислиш на момента.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
toranagasan (29-12-2016)
Ахам, точно така, съгласен съмТова може или трябва да бъде част от плана, стопа не си го измисляш на момента, а е преценено какъв трябва да бъде и на какви пари да отговаря.
Всяка ситуация е уникална, но това не значи че на всяка позиция трябва да мислиш различно. Реално ти не можеш да мислиш или само си мислиш, че мислиш точно поради този фактПроменливи ще има за абсолютно всяка една позиция и тези променливи всеки път ще водят до различен изход, а при положение че говорим за произволен изход какво по-точно можеш да измислиш?
За мен нещата са много прости - отваряш графиките, виждаш нещо и то е или сигнал или не, няма средно положение, няма какво повече да мислиш на момента.![]()
![]()
![]()
L1914 (29-12-2016)
toranagasan (29-12-2016)
L1914 (29-12-2016)
С водчица и биричка покрай графиките трябва да се внимава, че колкото повече толкова повече и сетъпите вземат да стават по-хубави, не само дамите.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
L1914 (29-12-2016)
а то колкото повече пиене има , толкова повече ти се вижда добре графиката , ставаш по смел
, та на сутринта може след водката , да трябва да изпиеш една студена вода