Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
nikolay_diankov_1982 (16-12-2016)
Само забележи как при евродолара често се получава следното - прави рязко движение 5-10 или 15 пипса и веднага после се връща на мястото откъдето е тръгнало.
Какъв е смисъла на подобна операция и кой би спечелил освен ако не е с реакциите на машина. Аз дори предварително да знам какво ще следва не мога
да се възползвам, защото докато ми се обработи поръчката и докато платформата се накани и движението ще е приключило.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ама той форекс пазара не съществува за да печели някои. Такива като мене и тебе са частен случай и пазара даже не ни забелязва. Форекс пазара е създаден за да може на който му трябва някаква валута да си я купи или ако някоя не му трябва да я продаде и това движи курса. А в какъв диапазон се движи зависи от търсенето и предлагането.Само забележи как при евродолара често се получава следното - прави рязко движение 5-10 или 15 пипса и веднага после се връща на мястото откъдето е тръгнало.
Какъв е смисъла на подобна операция и кой би спечелил освен ако не с реакциите на машина. Аз дори предварително да знам какво ще следва не мога
да се възпозлвам, защото докато ми се обработи поръчката и докато платформата се накани и движението ще е приключило.
По принцип си прав, но не съвсем. Форекс пазара си е функционирал за това, което казваш известно време иАма той форекс пазара не съществува за да печели някои. Такива като мене и тебе са частен случай и пазара даже не ни забелязва. Форекс пазара е създаден за да може на който му трябва някаква валута да си я купи или ако някоя не му трябва да я продаде и това движи курса. А в какъв диапазон се движи зависи от търсенето и предлагането.
после на някой му е хрумнало, че може от това да печелят дребни търговци. И за целта са се появили брокерските фирми,
създадени са платформите за търговия. Измислен е и принципа на ливъриджа, за да може хора с малко пари да се включат също.
На кой му пука коя банка или фирма търгува евро или купува злато? Ние сме причината тази индустрия да се разрастне толкова.![]()
Малко си се объркал, като си си въобразил, че движиш пазара. Всичките трейдъри по света не могат да направят оборот колкото прави само дойче банк. Трейдурите не съм сигурвн, че търгуват и 1% от целия обем на пазараПо принцип си прав, но не съвсем. Форекс пазара си е функционирал за това, което казваш известно време и
после на някой му е хрумнало, че може от това да печелят дребни търговци. И за целта са се появили брокерските фирми,
създадени са платформите за търговия. Измислен е и принципа на ливъриджа, за да може хора с малко пари да се включат също.
На кой му пука коя банка или фирма търгува евро или купува злато? Ние сме причината тази индустрия да се разрастне толкова.
Като започнах да се занимавам с форекс, четтох данни за 3-4 % индивидуални трейдъри, миналата година ми попадна статистика, че индивидуални трейдъри и хедж фондове заедно са около 25 % от пазара. Но колко са верни тези статистики кой да ти каже
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ей тук има някаква статистика https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Форекс
От 2010 г. е ама мисля, че и сага е нещо подобно. Ако тез проценти там са верни, то извън посочените банки остават сямо 25 % за всички останали
Минков , еврото се врътна .. . няма да видим таргетите днес ,. ще отлежат , пък знае ли човек - може да е за добре ..
100-200 компании държат 80-90% от отворените фючерси на почти всички основни пазари, в цфтс.гов отчетите го пише. ФорехсЪ сигурно няма да е кой знай колко по-различно.
Фратернал, по английскому можеш ли да четеш бря? На ти книжка:
http://forex-warez.com/Free%20Downlo...ading%20Chaos/
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.