така,но и колко пъти изобщо се е чуло нещо за изплатени щети.? при толкова бедствия и пострадали и във Варна не се чу нищо за застраховки,коя нормална фирма няма да се изкаже и да се възползва и след като не го прави има ли причина???????????????? много въпроси
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (06-04-2017)
Абе пич, във варна бяха завлечени циганските къщи от пороя. Къщите бяха почти на 100% незаконно строителство. Кой ще ти ги застрахова точно тези къщи - даже да тръгне циганина да ги застрахова, застрахователя ще откаже,
----------
И кое точно не е ясно при застраховките на жилища, или си пишеш ей тъй лаф да става. То не, че е лошо да става лафа де, ама все пак пиши за неща които познаваш
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
за варна беше неподходящ пример,но не е само той.Никой не е издигнал застраховките на бум,за това и така реагирам.Не съм против тях,но и не съм много наясно,факт е обаче,че при нас не са на ниво...............
кое е ясно.не съм чул за процент и цена,няма гласност въпроса,нито и фирмите които се занимават с това.Какви са и тн. може да са измамници,може да съм песимист малко но поне си казвам...............и бях ясе,че по въпроса със застраховките не съм наясно....................
kypa (06-04-2017)
Няма пари за застраховки народа, затуй не са масови. И съответно като не са масови са и по-скъпи.
Ама си има законодателство, регулация, редовните застрахователи работят и няма кой знай какви проблеми мисля.
Колкото са си мошеници по принцип толкоз си крадят и от имотите, не е нещо по-различно от другите застраховки.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
въпрос на приоритетиНяма пари за застраховки народа, затуй не са масови. И съответно като не са масови са и по-скъпи.
Ама си има законодателство, регулация, редовните застрахователи работят и няма кой знай какви проблеми мисля.
Колкото са си мошеници по принцип толкоз си крадят и от имотите, не е нещо по-различно от другите застраховки.![]()
ако е за кръчма винаги има пари народа, така че не е до нямане![]()
kypa (06-04-2017)
Знаете ли, че преди много години е имало земетресение в Стражица. Там да знаете само колко
пари са били събрани от помощи и колко от тях са били откраднати, а е било по соца.
kypa (06-04-2017)
От кръчма поне има нещо насреща.
А от застраховка на къщата се молиш да няма нужда да има нещо насреща.![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
доста се говори точно за тези незаконни построики в Аспарухово , въпреки това имаше кампания , събраха се пари. Сигурно сега отново са си построили незаконни , само че на друго мястоАбе пич, във варна бяха завлечени циганските къщи от пороя. Къщите бяха почти на 100% незаконно строителство. Кой ще ти ги застрахова точно тези къщи - даже да тръгне циганина да ги застрахова, застрахователя ще откаже,
----------
И кое точно не е ясно при застраховките на жилища, или си пишеш ей тъй лаф да става. То не, че е лошо да става лафа де, ама все пак пиши за неща които познаваш
kypa (06-04-2017)
Имаше промоции за 2 лв. на месец за застраховка на жилище, но бяха обвързани с договор за дом. телефон.Няма пари за застраховки народа, затуй не са масови. И съответно като не са масови са и по-скъпи.
Колкото са си мошеници по принцип толкоз си крадят и от имотите, не е нещо по-различно от другите застраховки.
kypa (06-04-2017)
иначе във връзка с трагедията слушах ,че хората днес правили опити да влезнат в селото . Просто били бедни , притеснявали се ,че имат животни и не можели да ги оставят . а явно и неосъзнават сериозността на заплахата
kypa (06-04-2017)