Язе пРЕДпочитам да си остана анонимен. Нищо че обичам партита.
Язе пРЕДпочитам да си остана анонимен. Нищо че обичам партита.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
0159 (11-12-2016)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е никой на сила няма да караме , важното е да е забавно и да няма драми и негативни емоции . Засега има две предложения - Кварталното Рандеву и гръцкия елеа. може и други предложения
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (13-12-2016)
Едва ли. Реалния и виртуалния живот не трябва да се смесват. Макар, че тук имаме "приятели" дори.
Например - когато ме баннаха от 8 души само ти побърза да ме изтриеш от списъка с френдове. Вероятно те е страх
и искаш да се харесаш на силните на деня и на админите. С такива хора ли да седя на една маса? Пффф.![]()
kypa (13-12-2016)
Аз поне едва ли ще дойда на сбирката .... за ваше съжалениеа виждам ,че идеята за сбирка е събрала последователи и харесали идеята . това си е позитивно мислене .
иначе къде без мене , гръцкия ресторант го знам. а романтично на Рамщайн https://www.youtube.com/watch?v=Dv6Th7kJ64Q
п.п. Песента е супер
И аз съм на туй мнение
----------
хахххаааа
за Елеа са пошегувах..... ама и от сорта на Ескейп, Емементо нищо им
п.п. https://www.youtube.com/watch?v=1M4ADcMn3dA![]()
Браво, браво. Издигна ми се в очите. За пръв път сме на едно мнение и въпреки, че
вече си изпълних плана не мога да не се логна и да отбележа тази положителна промяна в тебе.
Което си е добро си е добро. Иначе е ясно, че няма да има никаква сбирка.
често във фейсбук има някакви събития, на които хиляди са казали, че ще присъстват, а накрая я има 10-20
души, я не и ако е протест журналята и полицията са повече.
Истината е, че хората са все по-затворени в тясно лично пространство. Да, има хора, които все още водят
активен социален живот. Само че те рядко или никога няма да ги видите във форуми.![]()
kypa (13-12-2016)
Това е само идея , на някои им харесва , на други не . никой на сила не кара никой , пък и защо да няма. Стига да има желаещи , какво му е лошото .
а това дали е сигурно ,че няма да има - няма нищо сигурно в живота по принцип
kypa (13-12-2016)
Деска -принцеска,на мен завединието не ми пречи
..... и наистина е добра идеята за сбирка, ама аз съм малко интровертен
п.п. Поздрав https://www.youtube.com/watch?v=gb-B3lsgEfA![]()