Развали ми поздрава , ей няма да се размеремаз се опитах съседите да науча на нещо.
най-близките 20 км това ми дойде на ум , но русо съм ,друго не се сещам .жокери няма ли
Развали ми поздрава , ей няма да се размеремаз се опитах съседите да науча на нещо.
най-близките 20 км това ми дойде на ум , но русо съм ,друго не се сещам .жокери няма ли
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (13-12-2016)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (13-12-2016)
Maцко, на младини ги слушах тез .... вече и два косъма нИ моат ме накаратhttps://www.youtube.com/watch?v=xnKhsTXoKCI ето нещо като за съседите , че онова не се слуша . поне като е музика , да е хубава
Е тва е музика https://www.youtube.com/watch?v=xsaxdFDAGik
п.п. Жокер, Деси .....глей къде залязва слънцето![]()
![]()
kypa (13-12-2016)
Не слушам това , при мене е само рок , не точно Металика , но това е по-познато парче , затова него пуснах . аз съм фен на Рамщайн ,
в Каварна съм ходила един път , но в София на концерти на любима , любими групи не един път ...младини , не се изкарвай пенсия
kypa (13-12-2016)
kypa (13-12-2016)
питам , понеже ходя често .. нашите живеят там - той Цонко вече го няма да ги прави концертите та сега май ще са по рядко ..,,.. .,.,.,
kypa (13-12-2016)
беше ли на последния им концерт в София , иначе те са напълно ненормални .трябва да се гледат на живо , за да се види колко ненормални са.
Дано тези концерти от Каварна се прехвърлят тук .
kypa (13-12-2016)
https://www.youtube.com/watch?v=StZcUAPRRac
.................................................. .......
п.п. Бях когато пяха във вилата![]()
п.п.пп.п.пп. ся заради тебе ще закъснея![]()
kypa (13-12-2016)
няма , Нина каза че ще ги продължи . .. но той Цонко много пари им снасяше под масата и за това правеше толкова често концерти . . .
kypa (13-12-2016)
Съселяни сме значи...Парижани
----------
И аз. Кварталната кръчма ми еЩом ще е там бройте ме и мен.
Последна редакция от wannabe : 11-12-2016 на 09:59