Ти специално си такъв циник, че и обезглавени трупове да видиш пак ще решиш, че е камуфлаж.
Вземи иди в Хитрино, за да разкриеш каква е там постановката. Ако някога имам възможност за последно желание преди да умра, то
ще е да мога да те заплюя в лицето.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (13-12-2016)
Лееелееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее ееейййй не е истина .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
petar80 (10-12-2016), toranagasan (10-12-2016), kypa (13-12-2016)
В БГ Мама си направи регистрация. Там може и да намериш съчувствие. Тук със сигурност има хора и с по-големи от твоите проблеми, но ти си единственият, който ни ползва като кошче за душевни отпадъци. Има си време и място и мястото едва ли е тук.
jivko78 (10-12-2016), toranagasan (10-12-2016), L1914 (10-12-2016), kypa (13-12-2016)
Пък даже може и помощи да му съберат мамите....те са отзивчиви.
kypa (13-12-2016)
Ти, откъде знаеш не е?
Молив, за някои неща не се лъже, дори и на майтап. Защото, накрая съдбата ти ги натриса на главата.
petar80 (10-12-2016), wannabe (10-12-2016), toranagasan (10-12-2016), kypa (13-12-2016)
Не ми трябва нито съчувствие, нито помощи още повече от циници и неверници. Сигурно има хора с повече от моите
проблеми, но едва ли са в този форум. Дори не знам защо ги пиша тези неща. Когато човек е тотално отчаян е логично
да плаче и да вие от безсилие и гняв. Аз няма как да го правя пред хората за които се грижа, защото това съвсем
ще им влоши и без това тежкото положение. Не че аз съм особено добре и нищо чудно и с мен нещо да се случи.
Сега съм се стегнал и дори се усмихвам, но вътре в тялото ми болките са като поливане с киселина.
В нашия блок имаше вече подобен случай - един се грижеше за болни родители и след като умряха те не минаха и 6 месеца и
неочаквано се спомина и той, а нямаше 60 години.
kypa (13-12-2016)
оставете нулата или моливчо или Коки или там който са
те или той не заслужават такова отношениепоне си казват какви им са проблемите
а ни какво правим само ги нападаме но мисля че така е редно![]()
kypa (13-12-2016)
petar80 (10-12-2016), Skp (10-12-2016), toranagasan (10-12-2016)
kypa (13-12-2016)
Скок с бънджи без бънджи.
Ама той колегата е кът Феникс - израства от пепелта отново.Кът котка-феникс по-точно - с девет живота. Или две котки два феникса - 18 живота.
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.