Аз се опитах да си затворя едни дълги, но при Инстата. Много пъти, но не ми дадохаНякой търгува ли на шиша нагоре.
Бенча пак се изявиха прекрасно.
10 пъти ми отказаха сделка. 5 пъти на затваряне на дълга и 5 пъти опит за къса. В крайна сметка за 5 мин и 11 секунди не успях да влезна къс............................................ ..................
да го направя и изпуснах добрата печалба, защото беше очевиден този спад.
Сега какво следва обаче не е ясно?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
.....Нещо много си теглил напоследък ....не искат да вземаш още ..
п.п. нещо много сте се разредили тук ..що така избягал народа ?
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Всъщност сега си спомням, че последния път когато имах дълга и не ми я затвориха на печалба после
еврото падна около 200 пипса. Значи по същата логика очакваме днес 1.0660 някъде?
Докато го кажа и то да не дойде?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
давай еврооо 1.20000
няма мърдане 1.05 бетон завинаги![]()
на някой да не му мини през акъла да контри.. 1000 евра имам калкулирани досега.. все още дръжа една част къси..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
D-12 (08-12-2016)
звездоброец (08-12-2016)
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
L1914 (08-12-2016), toranagasan (08-12-2016)
пфу, изхвърли ма.. то да не се похвали човек........................................ .![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
D-12 (08-12-2016)