Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (01-12-2016)
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68 (01-12-2016), звездоброец (01-12-2016)
REDA (01-12-2016)
Това 1.06200 нищо ли не значи? Днес чета анализи, че докато е над 1.06200 било за ръст към 1.07450.
Ок. Сутринта удължих....падна под 1.0620 ме фалираха. Сега пак има дълги евра и вече вися на загуба и ако
пак пробие 1.0620 отново ше фалирам. Какво става? Някой носи ли отговорност за тези анализи?
Само днес два пъти жестоко ме подвеждат и вероятно не само мене.![]()
хах.. на мен ми скъса нервите от фълшиви сигнали днес.. юрне се нагоре - викам си проби за корекция.. в следващия момент веднага връща и прави ново дънце.. луда работа..
-100 еврака, а котировката на същото място дет беше сутринта кът пуснах платформата..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
0159 (01-12-2016)
ми те на туй движение му казват "база" топа топа ту нагоре ту надоле и в един момент си избива в посоката
Trust Me, I'm an "Engineer"
РЕДЕ.... на месечна как мяза на двоен връхт ПРОСТО НЕ Е ИСТИНА !!!
Двоен връхт в даунтренд.....силен сигнал....
Само дето ПОНЯКОГА знаеш много добре, прави едно трето по-малко връхтче пРЕДи голямото СУРРРРРРРР !!!
Така че......ако вземе да катери.....се чудя дали да не гриндирам![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
А Добра ви вечер
Неска много доволен ....
Чафка нямаше доле .... ма много лимити ми се вземАха)
Ай Наздраве по случая)
REDA (01-12-2016), звездоброец (01-12-2016)