Докторе продавай йени за каквото се сетиш: долари евра кива озита...
Йената е толкова губеща, че бързо ще изкараш дори за яхта!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (01-12-2016), D-12 (01-12-2016)
мушнах късо аз от 1,0606.. не се сдържах да стоя без позиция.................
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
pablo (01-12-2016), звездоброец (01-12-2016)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (01-12-2016), D-12 (01-12-2016)
Здравейтеднес .... на мен еврото не ми е баш-баш като за къси ....
Безплатен обяд няма!
REDA (01-12-2016), КинО (01-12-2016), toranagasan (01-12-2016)
оф.. набутах се и аз пак от кофти ниво.. требеше да изчакам да му свръши корекцията..
----------
Хмм... бегам късото на 1,0632.. загуба, но какво да се прави.. такъв е живота..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
БАБО МЕЦО след обеда ще РАДИШ ли
или ще продължаваш да меткаш ТАЛАШ
във ВАРЕЛА и да грееш премръзналите ЛАПИ???![]()
babaMETZA (01-12-2016)
Днес е много странен ден. Точно минута преди новините в 12 часа евродолара рязко качи, а после при отлични данни за ЕС взе, че
падна малко. Според мене еврото си е за покачване, но ако купя веднага ще се изсипе. Няма значение от кое ниво.
Просто има такива дни когато се усещам, че съм абсолютен кърък.
Бе нещо ни мОтат)
)
Златю са сурка .... па Доларя пада ...
Апа Паунда .... се едно тия ПАК владеят пульната свят)
Измамаааа
----------
Ся позагледах Кабелът .....
Пъне се пина от 11.11 да бие ....
Ииииии ку не го бие ..... на Инстата е 1.26725
Ами пък ако го бие)
)
Баси .... с лопатата колко е по-лесно да се рАботи
DRA (01-12-2016), звездоброец (01-12-2016), D-12 (01-12-2016), Happy68 (01-12-2016)
чудя се дъл да не му влязна пак късо.. много ма влече.. ама пусто правило след загуба да се почива 24 часа..
D-12 (01-12-2016)