тамън го огледах по всичките фреймове
че си е за надолу за надолу си е
ама за днес малко е на един кантар да го видим накъде ще поеме
тамън го огледах по всичките фреймове
че си е за надолу за надолу си е
ама за днес малко е на един кантар да го видим накъде ще поеме
Trust Me, I'm an "Engineer"
Happy68 (01-12-2016)
Японската е много нагоре и гледа надоле.
ХонгКонската е много нагоре.
Днеска почваме с испански, италиански, френски, ,,,,
ЖЕЛЯЗНА съпротивата 1.0604-1.0616
при пробив с възможност за 1.0633-1.0666
с вероятност за ИДЕИНАТА зона 1.0685-1.0715.
СВИРЕПАТА подкрепата е в зона 1.0597-1.0585
и при преминаване там ще има атака на 1.0561-1.0552
с възможност за ход до ИДЕИНАТА зона 1.0538-1.0518.
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз мисля, че е добре да се пробва с една дълга - цел 1.065, едни бързи 40 пипа
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (01-12-2016)
А Дубрутру
Успешен месец .... И внимателската .... Че е последния на годината)
Да тръгваме ПАК за 1.0550000 коши кажете![]()
D-12 (01-12-2016)
D-12 (01-12-2016)
давай евроооо 1.2000 айде
нема лифи лифи нема, 1.05 бетон дъното от 2015![]()
звездоброец (01-12-2016), REDA (01-12-2016), D-12 (01-12-2016)
добро утро.. някой знае ли към колко часа ще преведат бонуса..........
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
REDA (01-12-2016), звездоброец (01-12-2016), toranagasan (01-12-2016), pablo (01-12-2016), Fafa (01-12-2016), КинО (01-12-2016)
Докторе, много вероятно да са ментак тез..
и на мен ми требе нов Гисием, ама гледам у Продавалника, щот за емага нема пари.. освен ако еврото не светне на 1,01 днес..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."