Малко е още дятито нека да порасте пък ако има акъл може и да разбере за каква са го били били
Пък ако няма акъл саде боя ще му остане за награда
----------
Стига яде бре прасе такова.................................
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
фицката (18-08-2012)
Комърджи гледам благодарен Чиляк си и понеже пиеш за мое здраве реших да се присъединя към благодарноститеИсках и на себе си да благодаря, ама не става
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
greedy (18-08-2012)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ....
Последна редакция от Svilen : 22-08-2012 на 21:04
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
понякога културните пластове са малко по - надълбоко..и трябва да си кат бате Бойко- упорит , търпелив, .. ,...,
![]()
пп/ е, не е нужно да строиш и магистралите![]()
![]()
Svilen (18-08-2012)
Svilen, имам един въпрос, който е много съществен към теб.
Ти си на пазара за да изкарваш пари или да завързваш запознанства и компании ?
Каква ти култура, какво псуване и присмиване ?
Комарджията ти каза откровени истини за инженерите като цяло и то такива в които ти самият попадаш.
Ако според теб коментари от типа:
1. Nе се притеснявай и утре е ден.
2. Сбъркал си, но няма нищо, ето ти това да прочетеш.
3. Извлякъл си голяма печалба ? Чудесно, давай все така.
Са по-добри от:
1. Всеки ден е от значение и колкото повече протакаш, повече си удължаваш нещата.
2. Сбъркал си ? Да си гледал повече, ти си на пазара да играеш или да изкарваш пари бе ахмак ? Загубите са следствие на незнания, липса на тестове. Или се постарай както трябва или директно се откажи. И без никакви оплаквания. Това не е изповедалня.
3. Имаш голяма печалба ? С какъв обем я направи и като движение колко поинта/пипса е ?От една сделка или от 5 сделки. Каква ти е средната печалба от сделките.
То определено имаш проблем
А аз съм другият арогантенВсъщност аз съм по арогантен от Комарджията и съм си спечелил непоносимостта на близо дузина шматки, които съм игнорирал преди месеци във форума
Така, че няма проблем да питаш, ако не знаеш. Но ако се държиш като серсем, очаквай и грубо отношение.
Тук преди всичко е важно да имаш директна и ясна преценка. И ако действаш като серсем е в пъти по-добре, директно някой по-опитен да ти го каже и да ти даде и аргументи, вместо да те утешава и поддържа в глупостите които правиш.