О, теб те знам вече, ти много обичаш да четеш постовете (ми), както дяволът - Евангелието. Нищо ново не ми казваш. И знаеш ли защо сега пак се ядеш с мен (съвсем неоснователно, впрочем)
Защото тъкмо ти вчера беше категорично убеденият, че ще сме на север. Е как така аз да имам право, а не ти! Егото ти е засегнато, сити, както на всички самовлюбени мъжеТам ти е проблемът.
Я пак разгледай картинките и ще видиш, че става дума за един и същи времеви период, само че заснет в различни мащаби - и трите казват едно и също. Няма никакво разминаване: стигнахме до долния канал на "триъгълничето", наричам го така условно, защото всъщност са си две тренд линии, които се пресичат като катети на триъгълник. Стигнахме го точно така, както предвиждах на картинка 1 , след като пробихме локалната тренд линийка, както посочих на картинка 2. Сега сме на долната тренд линия - пак, както посочих на картинка 1. И го доказвам с картинка 3. А ти къде виждаш разминаване?!Само в егоцентричното ти въображение май - щот' така ти се иска да бъде, ама не е.
![]()