Така е много добре!!!
По въпроса за мацките, сме в консенсуса вече - трябва да са натурални.
Само тези тюфлеци, що се побарваха през цялото време, не ми стана ясно! Послание ли е, квой туй ?!?!?!?!
Така е много добре!!!
Само тези тюфлеци, що се побарваха през цялото време, не ми стана ясно! Послание ли е, квой туй ?!?!?!?!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така е много добре!!!
Само тези тюфлеци, що се побарваха през цялото време, не ми стана ясно! Послание ли е, квой туй ?!?!?!?
Аз не ги гледам, беше ми харесала мелодията и съм я лайкнал преди време.
Ето това е за гледане и слушане едновременно:
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Олег, много добре! ......а индикатори ползваш ли ????
пп
вчера на плажа попаднах случайно на една фото сесия, същата като тази с прожектори и гримьори и голям екип. Завъртях се да ги погледам. Съвети не съм давал !
На този плаж няма хора в понеделник. Вятъра беше оформил мини дюни, и някаква червенокоса дето беше решила че е супер пичка се въргаляше по пясъка. Фона бе невероятен - водата на места бе синя, на други леко синьо зеленикава + рибарски лодки (малко прозаично, но идеята не е моя!) , и понеже ивицата е широка едно 150м (минимум) имаше и разни треви дето да ги изкараш леко замъглени на преден план със фокус падаш на задния - морето... страхотни кадри виждах.... само плешивеца с камерата дали ги е видял. .... нищо не каза за момчетата от снимката ми, сутринта оправих зърненоста на небето. Кадъра е уникално идеен = тяхното движение + естествения завоя на плажа ...... по-добър тази година няма да мога да хвана.
Ти мен няма нужда да изучаваш и аз няма да ти бъда опитно зайче.Относно типа ти поведение - определено ще трябва да попрочета повечко литература - много ти е високо егото, всичко се върти около теб, все ти знаеш/можеш/разбираш, а аз обикновено избягвам такива хора - явно ще е добре да взема и да ги "изуча". Ти ще си ми опитното зайче. Така че може да продължаваш в пълна сила, за да имам поле за изучаване.
Направих ти забележка да си видиш явните грешки и ако желаеш да се поправиш. При положение, че избираш да търсиш кусурите в другите(в случая мен) то е безпредметно и аз да ти казвам каквото и да било повече.
И забрави да добавиш към високото ми его, че също така съм и много арогантен![]()
![]()
Здравей СвиленКъм Фицката отново:
- Теорията на Дау Джоунс (, респективно Теорията на Елиът ? ), може ли да се приеме, като основна ( почти единствена ) за търгуването ти ? Наистина ли търгуваш само с линии и една МА за "филтър" ?
- На кои индикатори се доверяваш за да прецизираш входа/ изхода ? Беше посочил само 1-на ЕМА 20, а с каква цена ? Беше предложил на някой някъде вариант за комбинация индикатори и понеже не се сещам къде беше, ако искаш може да се повториш ?
- Какво мислиш за Фибоначи и Болинджер Банд ? Струва ми се, че Фибоначи е добър инструмент, така е и според други ? (, но мисля, че все пак има "възможност" при построяване да се сбърка, но пък е по - малко възможно от разпознаването на вълните на Елиът. При Болинджър даже ми се вижда още по ясно какво се случва ).
- Какво ползваш и какво препоръчваш принципно за нови - скалпинг, дневна или дългосрочна търговия ?
- Какво мислиш за система: Наблюдаване на графиката на примерно H1 ( H4 ), а търгуване на М15 ?
Има и още, но са сега това е.
Благодаря предварително.Щом почваш с "отново към Фицката", явно и друг път си ме питал, но в завихрилият се НЕпрофесионален спор между колегите, съм го пропуснал
Това що е рекъл Дау, за мен е валидно и до днес и работи, докато теорията на Елиът я смятам за остаряла, но има какво да се използва от нея
- за да прецезирам входа, не се доверявам на индикатор, а на движението на цената или така нареченичт Прайс Екшън (ПА).
-Болинджър не ползвам и не мога да ти дам съвет, но има колеги, които работят с него и ако имат желание могат да се включат. А Фибоначи е изключително полезно помагало, тъй като ти дава проекция на бъдещи защити и подкрепи. Използва се от много търговци и съответно по нивата се осъществяват много сделки. И не мисля, че е трудно да се използва след като се изучи
- Твърдо ЗА дневна търговия
- Това за наблюдението, какво мисля ..... Защо използваме различни времеви интервали когато търгуваме. Тренда като тренд на 1 час мога да го видя и на 5 минутна графика, но няма да е така детайлен, тоест битките, които се водят по подкрепите и съпротивите ще са ми мъгла. На голямата графика виждаме кой контролира пазара в момента и на малката си търсим входче![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ей тука станахме на кълбета.![]()
Това бих го приел с много условности и допълнения. Така, както си си изложил мисълта, клониш към философите-физиолози и по- конкретно Дж. Лок с неговата "Tabula Rasa". Ако ли пък имаш предвид друг тип сетивност, различаваща се от физиологичната (което и предполагам), то тя се е нуждаела от пояснение, а не просветлението, тъй като определено се получава интертекстуална главоблъсканица в случая.
Защо да се ограничаваме с определенията?... Ти ден след ден добавяш нови към профила си, така че не е нужно друг да те охарактеризира. Ако приемаш съвети, то моят е - дишай дълбоко и мисли повече. Евентуално ще има ефект. Евентуално...![]()
Какво се е случило с темата ми бе, хора ? Поне въпроси задават ли се.