И това ще стане, но ми се струва, че днес на 1,2373 забравихме нещо и утре или до няколко дни ще се върнем пак там да довършим ... Просто сантимент нищо друго...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Класика е това за едноседмично цепене на глава.......и оборот на аптеките за аналгин.
----------
Опаллллаааа......средно хубава дълга от 1.2337
Стоп на 1.2300
..................................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
xaxxaxa, спрете му интернета на това момче до сутринта. Няма спирка просто
.................
Тая дълга ще остане за утре...... няма да я чакам.
Е, ще я почакам една чаша червено вино, не повече
Корекция на стопа - стоп на 1.2230
Uploaded with ImageShack.us
Последна редакция от plovcity : 13-08-2012 на 21:24
Дългите за утре май ще се окажат къси ми се видиако затворим малко по надоло![]()
Като гледам прогнозите на новините утре, то нещата не изглеждат розови за еврото, но не се знае никога, защото в крайна сметка пазарът решава. Айде лека и до утре...
На мен също така ми изглежда , но все пак големите тълкуват и решават. На мен да ми излезнат късите тази нощ пък утре ще мислим . Лека на скалпиращите![]()
утре ше чакат от Германия данните в 12 00 и тогава ше потеглим нанякъде ....................
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...