Аз в момента търгувам с демо или по-точно с бонус, който е с невъзможни условия за теглене.
Така че е все едно как ше се развият поръчките ми. Пускам ги вечер след 21 часа като най-после ми остане време за компютър да има какво да гледам.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
nnikos (23-08-2016)
Моите очаквания са такива..Анче .... Тоя Сел ...
Отдавна се е случил ....
И малко съмнителен звучи.................................................. .....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нови очила требва да си купиш. Цял ден си пада както и очаквахАнке,
Обърнах си мониторите. Верно пада туй ойро, кат пирон в кисело мляко...................................
----------
Кои е с дълги да си приготви кърпички.......Много рев ще пада................................
![]()
Не е така Бачо...............Или пък не. Пазар да гу и ...На 18.08.2016 тренда обърна. Погледни месечната графика ...
Последната затворена свещ е на 1.1365 . На каква база ще очакваме еврото да продължи да качва?
Данните който бяха поместени - Производство на Германия PMI се свлече до двумесечно дъно на 53.6 през август от 53.8 от предходният месец., услугите в Германия PMI падна до 15-месечно дъно на 53.3 през този месец от 54.4 през юли., френското производство PMI падна до 48.5 през август от 48.6 през миналия месец, в сравнение с очаквания за покачване до 48.8.
За мен е актуално.........................0.99999.. ........................
Това е коментара ми от 17.08.2016 ..................
И утре продажба .............Targets: 1.1000 ... 1.0500 ... 0.9975............................................ ...
Последна редакция от krestin : 23-08-2016 на 23:53