Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Явно има и по-големи от менМали, големи капацитети се разхождат из форума
Сряда срещу четвъртък се начислява троен суап, ако ордерът е бил направен в петък, това е стандарта! Логично е да ти се начисли нормален суап сряда срещу четвъртък ( обикновено сряда в 23:59 ) ако си отворил ордера след уикенда. Затова написах, че понятие като "уикенд суап" не съществува на реалния пазар. Ако смяташ срядата за уикенд, това е твой проблем
Как точно процедира брокера в такива ситуации е описано в споразумението между клиента и брокера - една част от брокерите реално кредитират/дебитират нормален суап, други използват вратичките и в сряда начисляват тройния суап без значение кога е направена поръчката.
Никак не си наясно с материята. Само се увърташ още повече.Явно има и по-големи от мен
Сряда срещу четвъртък се начислява троен суап, ако ордерът е бил направен в петък, това е стандарта! Логично е да ти се начисли нормален суап сряда срещу четвъртък ( обикновено сряда в 23:59 ) ако си отворил ордера след уикенда. Затова написах, че понятие като "уикенд суап" не съществува на реалния пазар. Ако смяташ срядата за уикенд, това е твой проблем
Как точно процедира брокера в такива ситуации е описано в споразумението между клиента и брокера - една част от брокерите реално кредитират/дебитират нормален суап, други използват вратичките и в сряда начисляват тройния суап без значение кога е направена поръчката.
Сряда срещу четвъртък ако има отворен ордер, то той бива олихвен тройно. Точка по въпроса.Не е от значение кога е отворен ордера, всеки ден си е сам за себе си и позицията се ролва.
Няма петък, няма брокер. Някакви измислени ротативки може и суап да не слагат изобщо, но това просто показва, че имат малко общо с реалния пазар.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Помоооощ !!!! Продадох еврото![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Навитак съм .... Ма чак кар вземем 1.129999)
Че нещо му липсва пауър на Доларя)
----------
Едно време ... Озито кът беше около 1.05 ....Никак не си наясно с материята. Само се увърташ още повече.
Сряда срещу четвъртък ако има отворен ордер, то той бива олихвен тройно. Точка по въпроса.Не е от значение кога е отворен ордера, всеки ден си е сам за себе си и позицията се ролва.
Няма петък, няма брокер. Някакви измислени ротативки може и суап да не слагат изобщо, но това просто показва, че имат малко общо с реалния пазар.
Лихвата им беше къдЕ 6% ....
Тогава Срядите преди и след 24:00 ставаше мазеляк)
REDA (18-08-2016)
Не знам дали си бил на пазара когато беше голямата далавера в паунд/йена. Но някои хора го помислиха за даденост и като почнаха сривовете и касираха тотална щета.Едно време ... Озито кът беше около 1.05 ....
Лихвата им беше къдЕ 6% ....
Тогава Срядите преди и след 24:00 ставаше мазеляк )
Все пак години наред се правеха кинти.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
...не ви знам какви брокери използвате, но на реалния пазар не плащаш за нещо, което не си използвал. И в този смисъл, има значение с кого търгуваш. Пак казвам, някои брокери прилагат стандартен суап, на други им е без значение кога си отворил ордера, в сряда се прилага троен суап!всеки ден си е сам за себе си и позицията се ролва.
В момента брокерът не ми начислята троен суап в сряда и петък, такъв се начислява с "if" условия, както е и на реалния пазар. Не че се възползвам от суапове...случвало се е да се ролват ордери по валутни двойки, много рядко, за ордери по индекси да не говорим, гледам да бъдат изчистени в рамките на няколко часа.
Мисълта ми беше, че начисляването на суап зависи от политиката на брокера. Ако не ви се чете, има лесно - сметки без суап ( т.нар. "ислямски сметки" ).
Вече си е за продаване!Помоооощ !!!! Продадох еврото
най-добре е без суап, обаче бенча начислява, но аз пък тази седмица няма позиция която да е престояла за друг ден
аз го касирах на 10 пипа късото евро, нещо няма сила, ще изчакам да мине американската тази вечер и ще купувам евро за утре
но нека минат американците, че може към 1.1280 да го бутнат до довечера и да купим по-изгодно![]()