А басът от кога е? Това първо. Второ така формулиран басът изисква нива 1,40 към 31.12, а не в течение на годината. Иначе би звучал така : 'Ако в течение на 2014 курса...'Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.
демек аз съм спечелил , но не съм потърсил уискито си
на 08.05.2014 имаме 1.40![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (14-08-2016)
kypa (14-08-2016)
kypa (14-08-2016)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
- Тате, ще излизам с приятели довечера... Имаш ли някакви пари?
- Имам, сине, имам. Излизай и се забавлявай, не ме мисли мене..
![]()
Добро утро. Днес няма активна търговия и ми е малко шугаво.
Още повече след последната крива седмица се чувствам малко загубил вяра в силите си.![]()
kypa (14-08-2016)
всеки е имал такива моменти
пий си кафето, понеделник не пипай пазара и вторник според ситуацията може да купиш за 50-60 пипа лимит
нека видим къде ще консолидира преди нова атака на 1.12200, може да е на 1.1125 , требе чакане и дисциплина
----------
Говорят си двама търговци:
– И какво ново при теб?
– Ами купих си слон.
– Слон?!?!? Е за какво ти е тоя слон?
– Ами как за какво – много е полезен. Забавлява децата, полива с хобота градината, пренасяме с него разни неща, чисти, че и охранителна функция има – нощем никой не смее да влезне на двора.
– Еййй … супер! Продаваш ли го?
– Под 1 милион НЕ!
– Плащам!
Минали два дни – звъни новият собственик на слона на продавача:
– Абе ей! Тая гад потъпка всичко на двора, влезна в нас – потроши всичко, настъпи едното дете по крака – жена ми уж да го закара на лекар, взе го и ме напусна, и накрая за капак се изсра на средата на хола….
– Пич … с тоя негативизъм трудно ще го продадеш …
![]()
Даа, съгласен съм. Много нетърпелив бях напоследък, което повлече много грешки.
Ти как го избягваш или не успяваш? Виждам че правиш често сделки като мене!![]()
kypa (14-08-2016)
тази седмица смятам, да ги намаля на максимум две сделки една в петък сутрин или четвъртък вечер и една вторник ако има нещо да ми хареса по графиката
време е да станем професионалисти, вдигаме обемите и максимум 1-2 сделки на седмица
в петък е най-лесно да се търгува, защото обикновенно петъшното движение е по посока на тренда вървял през седмицата, петък не е ден за обръщане на седмичния тренд в повечето случай
само това да беше съобразил вчера, че седмично сме в бичи тренд, щеше да купиш вчера сутрин на 1.1140 за финиширане на седмичното движение, което се очакваше да е бичо
върни назад петъците и виж как са по посока на седмичното движение мечо или бичо няма значение, те го довършват![]()
Аз пък за петък съм чел други мнения - че тогава се прибират печалби и винаги можетази седмица смятам, да ги намаля на максимум две сделки една в петък сутрин или четвъртък вечер и една вторник ако има нещо да ми хареса по графиката
време е да станем професионалисти, вдигаме обемите и максимум 1-2 сделки на седмица
в петък е най-лесно да се търгува, защото обикновенно петъшното движение е по посока на тренда вървял през седмицата, петък не е ден за обръщане на седмичния тренд в повечето случай
само това да беше съобразил вчера, че седмично сме в бичи тренд, щеше да купиш вчера сутрин на 1.1140 за финиширане на седмичното движение, което се очакваше да е бичо
върни назад петъците и виж как са по посока на седмичното движение мечо или бичо няма значение, те го довършват
да се получат изненади. Някои препоръчват да не се търгува в петък дори.
kypa (14-08-2016)