Такава инфлация цари в ЕЗ, че нямам думи
ШНБ-то и други големи играчи подпряха еврото... по графиките на големите фреймове точно там имаше един прилеп
Ае едно лимитче с р/р=1/3![]()
kypa (14-08-2016)
Не става дума дали инфлацията е голяма. Говорим за страховете на пазарните участници.Такава инфлация цари в ЕЗ, че нямам думи
Еврото в друга тема!ШНБ-то и други големи играчи подпряха еврото
Дано да скъсяваш в момента, защото след 17:00 часа доларът започна да отстъпва спрямо еврото и паунда. Вече май е време за меча корекцияАе едно лимитче с р/р=1/3![]()
kypa (14-08-2016)
kypa (14-08-2016)
на мен ми се вижда , че сега ще направи една корекция от 50-80 пипса и после пак надолу .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (14-08-2016)
Очаквам да тества 1.2800 тази вечер и от утре да направи по дълбока корекция 1.315....1.319.................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (14-08-2016)
krestin, в момента тества 1.3000. Сигурен ли си, че точно тази вечер ще тества 1.2800?Очаквам да тества 1.2800 тази вечер![]()
kypa (14-08-2016)
Лимита ми е на 1.2900 .............................................
----------
Сигурна съм че тази вечер ще достигне 1.2900 но за повече не поемам риск.......................krestin, в момента тества 1.3000. Сигурен ли си, че точно тази вечер ще тества 1.2800?![]()
Аз го виждам утре да влезе в по-дълбока корекция 1.315.....1.3190.
kypa (14-08-2016)
kypa (14-08-2016)
Нееее .. ще качи сега до 1.30100 и от там 1.2900 и дълги след 02.00 часа - до тогава падане. От 1.2900 покупка с цел 1.3190 не повече.....................за дълги си е в момента на по-малките фреймове
прави обратен преди спускане
ама докъде може и 1,33 да тъчне![]()
kypa (14-08-2016)