С питане до Цариград, както се казва. Аз купих малко евродолар в суматохата и дори си гарантирах едни 10 пипса.
Съвсем ми е близо цената до стопа, но при този свит пазар няма място за сантименти и всеки долар е добре дошъл.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (14-08-2016)
накупихте връо ми се струва
давай долареее мачкай, да ги разтоварим на 1.08 биците![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (14-08-2016)
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
toranagasan (09-08-2016), kypa (14-08-2016)
D-12
докторе, аз си мисля , навремето ко помниш как качвахме 2013 от 1.27500 към 1,40 с леки върхове и големи корекции и достигнахме на 2 пипа 1.40 и обърнаха, та си мисля, че сега нещо подобно ще завъртим ще доближим паритетното колко близо незнам, но 1.0150 поне сочи науката и оттам доле може да извъртим за 1.25
макулите преди голямо движение разстягат ластика брутално до голямо ниво и обръщат рязско посоката
като погледнеш графиката, това голямо е паритетното
може и да греша, друг да е плана, все пак умната![]()
Имаш добро въображение. При този свит пазар движенията, за които говориш нямаD-12
докторе, аз си мисля , навремето ко помниш как качвахме 2013 от 1.27500 към 1,40 с леки върхове и големи корекции и достигнахме на 2 пипа 1.40 и обърнаха, та си мисля, че сега нещо подобно ще завъртим ще доближим паритетното колко близо незнам, но 1.0150 поне сочи науката и оттам доле може да извъртим за 1.25
макулите преди голямо движение разстягат ластика брутално до голямо ниво и обръщат рязско посоката
като погледнеш графиката, това голямо е паритетното
може и да греша, друг да е плана, все пак умната
как да се получат при никакво положение. Прибрах си 10-те пипса и сега гледам за друг вход.
kypa (14-08-2016)
те успиват успиват, хитро действат, 1.1626-1.1426-1.1226 продават на тези нива , след падане на 1.09 туй требе се следи за добро ниво1.10260-1.0826 -1.0626
през 200 пипа от последния връх го карат до сега де![]()
kypa (14-08-2016)
Никой не успива вече. Щом при пейролите едвам правят една фигура движение и то преко сили какво да говорим още?
Затихва валутната търговия и това не вещае нищо добро.
kypa (14-08-2016)
като анализирах оперативната обстановка, турнах лимитя на 1.07, като очаквам 1.06600 някъде да стигнем, но да не съм максималист точно
там около 1.07 мисля да се ослушвам , ако се помота, може да купна с лимит 1.10 и на 1.10 да продам с лимит 1.05
мисля да го играя хитро късото, ако сме в мечи сценариии
може и да хвана макулите за шлифера този път с голяма точност на нивата им и да ги обирам и от доле и от горе![]()
kypa (14-08-2016)
като направим два спада с по 250 пипа надоле и ще видите ко не движим
на два пъти бързи спадове за секунди или минути и ще стане красиво
----------
само баба меца не мога да разбера какво пичели от цялата работа да държи късо евро и дълго евро едновременно
не казва каква е схемата и ние да нагласим нещо сигурно![]()
https://s9.postimg.org/j1efriuin/EURUSDDaily.png
пРЕДи да тръгнем нагори, може да напрайм ново дъно под 1,04
а може и от тука да тръгне нагоре.... ни съ знай
БАБА МЕЦА просто е подготвен и за 2-та варианта, като втория със ново дъно нейде около паритета от ден на ден ми се види по-възможен и вероятен....
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА