Стига бе, stts, ти сериозно ли мислиш, че движението надолу от четвъртък е импулсивно?!Ама ти си бил много зле бе, човек, къде го виждаш този импулс надолу? Ужас... С такива познания изкарваш ли някакви пари от пазара?
Последна редакция от ivaceda : 11-08-2012 на 16:18
обясни му тогава на човека ти като знаеш не се присмивай, никой не се е родил с всичките познания, в повечето случаи познанията струват много пари, нали за това сме тук в този форум да си помагаме, или сме се събрали да се смеем един на друг, все още не разбирам защо сме тук
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
изглежда ми на мен ,че ти си големият професионалист ,щом успя от едно изречение да разбереш колко съм зле или добре в търгуването ...
но да споря с теб няма да се занимавам .......................
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Човекът не ще да му обяснявам. Пък и какво има за обяснение - че то с просто око се вижда, че това е корективно движение, не импулсивно.обясни му тогава на човека ти като знаеш не се присмивай, никой не се е родил с всичките познания, в повечето случаи познанията струват много пари, нали за това сме тук в този форум да си помагаме, или сме се събрали да се смеем един на друг, все още не разбирам защо сме тук
----------
Защо да спориш?Убеди ме с аргументи (картинка с етикети), че това движение е импулс. Току виж че аз съм зле и ще науча нещо от теб, което не знам...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз ги виждам така нещата покачването е започнало на 23 юли със силни импулсни движения от 1.2050 някъде и направи 400 пипа нагоре като до петък направи корекция от 200 пипа точно т.е. фибо 50 може и грешно да го смятам фибото не споря и очаквам да си продължи нагоре хубавите зелени свещи поне до 1.2700 пък да видим
с надеждата втори месец да не ме изиграят на същите нива точно![]()
Последна редакция от disel84 : 11-08-2012 на 16:34
не и при тона на присмех с които започна разговора ,защо при такова отношение да ти давам нещо полезно не мога да разбера ....Човекът не ще да му обяснявам. Пък и какво има за обяснение - че то с просто око се вижда, че това е корективно движение, не импулсивно.
----------
Защо да спориш?Убеди ме с аргументи (картинка с етикети), че това движение е импулс. Току виж че аз съм зле и ще науча нещо от теб, което не знам...
----------
разбира се продължавам да твърдя ,че движенията надолу от 02.08. и от четвъртук са импулсивните ,въпреки по високите дъна и върхове ...
Като отвори пазара и като шЪ хвърля бонусната сметка в някоя сделка стил камикадзе.
Дайте малко идеи.
stts, в заключение мога само да ти кажа, че с тези твърдения за импулс от четвъртък, нищо полезно не си в състояние да ми дадеш. Не се самозаблуждавай.
От 02. август е очевАден импулс. От 6 август започна корекцията. Предполагам, че е завършила или завършва вече.
купувай nzd/usd чета че фючърсите са много нагоре и гледам тренда му е нагоре очаква се яко поскъпване та се чудя дали да не се преместя на него
това евро слаба работа
"прекаленото благородство спрямо безочливия е глупост" са казали древните римляни и явно са били прави ...
приятен ден !