бомбе, докараха ти стопа на близо 30 пипа, лимит 130 1:4 , не е малко
изпускаш примоцията да купиш![]()
бомбе, докараха ти стопа на близо 30 пипа, лимит 130 1:4 , не е малко
изпускаш примоцията да купиш![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Някой да завие bombe - то , че краката му отвити![]()
![]()
ще настине от много сметки....
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
БАБО МЕЦО жегата падна и ти сЪ събуди!!!много сметки....
Виж там РАзбери МЕЧКАДАРИТЕ дали ще
реализират до 1-2 часа 1,116661,11555 ???![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Колкото и да му се прииска на пазара да потегли в тренд нагоре, не му беше позволено от дизеловите супер дълги.
Докато не го фалират, което май беше 1.1170 по негови думи, няма да мирясат.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
1.1150 издържа инстата
все пак седмичното дъно съм предвидил, това 1.1170 беше съвет към бомбето да купи и да сложи стопа на 1.1160-1.1170, требе да издържи и 1/13300 ела здравей
давай еврооо
на предварителните пейроли днес в 15:15 дали няма да светнем 1.13, така да нагласят едно 20К
нормална консолидация на 1.12 преди да светнем 1.13, после 1.14 и така постепенно ще стигнем 1.22![]()
Последна редакция от disel84 : 03-08-2016 на 11:46
не си БАБА МЕЦА, но според теб кви са шансовете за 1,11555 днеска???Докато не го фалират,
РЕДА не ще да фалирга Дизела.....)
disel84 (03-08-2016)
Ми 1.1130 мисля ще видим днес. .................................................. ........................
А това , че не съм баба меца не го разбрах????
Освен това Дизела е вечен, просто ще се занули малко до другия месец, което си е башка спокойствие ........ за него де.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
REDA (03-08-2016)
Щото БАБА МЕЦА има инсайдърско инфо от МЕЧКАДАРИТЕ(МЕЦИТЕ)А това , че не съм баба меца не го разбрах????
когато курсо върви надоле!!!![]()
в 15:15 може да литнем на 1.13, сигур ще изкарат много лоши пейроли предварителните за да подмамят, че петъшните ще са лоши и в петък добри ще изкарат
давай еврооо 1.1330![]()
или пък изкарваме едни хубави 200 К и се връщаме на 1,1001...................
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."