как го виждате кабела.. че имам едни къси от 2 дена е лико почнаха да ме притесняват..
как го виждате кабела.. че имам едни къси от 2 дена е лико почнаха да ме притесняват..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (28-07-2016)
Дизеле, като пророк си.. тъкмо каза късо, и той се сети да пада...................![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
докторе, тия макули да не те изиграят с това дълго евро
нещо капан гласят ми се струва
давай долареее 1.08570![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (28-07-2016)
Дизеле, да затваряме ли късите кабели вече........................................
на 1.2750 затваряй късото кабел
до там пий кафе
----------
https://www.tradingview.com/x/ddcUC4yO/
ако разгледаме мечия сценарии за 2016, работата отива на цел 1.01500
което ще рече че има потенциал 10 фигури надоле до края на годината, ако са пуснали диска за късото
или 1,22 ще е или 1.0150 целта до нова година![]()
звездоброец (28-07-2016)
струва ми се, че кабела ще стигне 1,2750 ,преди еврака да стигне 1,0850.. избра куция кон ми се струва..![]()
ще видим, може едновременно да достигнат нивата
еврака бързо може да пропадне по американско , 250 точки от два пъти по 100 рязко надолу
всичко зависи от макулите дали сме тръгнали за 1.01500 тази година![]()
disel84, хвана ли дългите евра? Аз само малка част (около 50 пипса), а сутринта скъсих за още 20, но
общо взето не успях да разшифровам какво са намислили акулите.![]()
ЦензураИзтриха ни постовете за скакалците !!!
Биг брадър е навсякъде !!!
БАБА МЕЦА взе 6 пипа от едно късо и отново са шмугна на сянка![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (28-07-2016)