Кое е това тлъсто жуотно ?Някой ДЕБЕЛ ПОКЕМОН ?
![]()
![]()
РЕДЕ глей ко праят хоратаХакат и хич не им пука че света утюа у киреча
![]()
http://www.blitz.bg/news/article/431430
Кое е това тлъсто жуотно ?Някой ДЕБЕЛ ПОКЕМОН ?
![]()
![]()
РЕДЕ глей ко праят хоратаХакат и хич не им пука че света утюа у киреча
![]()
http://www.blitz.bg/news/article/431430
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Spekulanta (26-07-2016), D-12 (26-07-2016)
babaMETZA
аз нали бях пуснал едно видео, как се изказва пред ЕП и говори, че снощи бил се видял и говорил с извънземните и били притеснени
явно е бил пиян пак![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
babaMETZA (26-07-2016), Spekulanta (26-07-2016), D-12 (26-07-2016)
БАБО МЕЦО що не номенираш участник даРЕДЕ глей ко праят хората
спечели WORLD TOP INVESTOR ?????!!!
Да се гордееш след това,,,,,)
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
babaMETZA (26-07-2016)
аз едно късо евро от 1.1009, стоп 1.1040, лимит 1.0850
да тествам и една дългосрочна позиция
давай долареее![]()
Добро утро!
Късо долар/йени и евро/йени!
Някой да каже някой пресен виц, че да покачи тонуса!![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
REDA (26-07-2016), Spekulanta (26-07-2016), toranagasan (26-07-2016)
"Син на трейдър чете финансов анализ. Влиза майка му и го пита какво чете.
Отговор: "Фантастика..."
"Китайците ни продават токсично мляко, токсични зърнени храни, токсични морски продукти, токсични бои. Да им подадем токсични активи, си помислили на Уолстрийт."
----------
бабо мецо ти покемони ловиш ли
затова ли те няма във форума![]()
D-12 (26-07-2016), Spekulanta (26-07-2016), DRA (26-07-2016)
Абе то тва с Покемоните ....бабо мецо ти покемони ловиш ли
затова ли те няма във форума
Не е ли на Инстата игрЪтЪ с пингвините а)
А Дубрутру ви бря)
Spekulanta (26-07-2016), REDA (26-07-2016), babaMETZA (26-07-2016)
Това бутонче го знам и вече няколко пъти съм го ползвал, но за съжаление не е безплатна тази процедура.
Таксата е 1.9% върху сумата. Ти изглежда нещо си се заблудил или не си го ползвал скоро?![]()
REDA (26-07-2016)
Аз направих една регистрацийка...ся да видим дали ще ме верифицират ...
Че с качването на дИкИменти голям зор.
На сметката за вода не изписват целия адрес, а само улица и номер...и все правят парчета.
Та може да ме вкарате в номинация ей така...за спорта.
ФАФЛЕНЦЕ то тоя конкурс е ДРУГ конкурс !!!WORLD TOP INVESTOR ?????!!!
1,111111111111111111111111111111111111111
Курсо ще иде до 1,10222, но без РЕДА !!!)