Айде честито на всички за волейбола
къса от 2381 успех![]()
Айде честито на всички за волейбола
къса от 2381 успех![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро и успешен ден за всички. Прогнозата ми за деня; първоначално леко покачване към 1.2400, а след това спад до вчерашното дъно на ниво 1.2335. Там след корекция ще продължи спада към нива 1.2286, 1.2256, 1.2204 и възможно по-надолу. Движение за покачване е възможно само ако преодолее последователно съпротивите: 1.2412 и 1.2425, от където ще се насочи към 1.2490-1.2510, след което отново очаквам спад с посока 1.1850. Късмет![]()
![]()
Последна редакция от DEMON : 09-08-2012 на 09:22
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
Добро утро и желая успех на всички.
Като гледам все още нямаме ясна посока, но виждам че озито се е покачило...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На мен ми прибра стопа на плюс 20 пипса, деня започна добреще се поогледам малко преди пак да влезна в позиция.
Добро утро и успешен ден!Честита поредна волейболна лекция!!!
Скъсих от 2366 със стоп на 2390 и лимит на 2260.
Боже,наистина впечатляващо!!! Разбираш от вълни и анализ, но си и забележително грамотен и пишеш на безупречен от гледна точка на граматика, стилистика и правопис български език. Ей Богу, подобно нещо тук е изключително рядко явление, тук просторечието, уличният език и вопиющата неграмотност са едва ли не приети за норма на поведение, с които някои от нашите съфорумци просто се гордеят!Както е тръгнало в последните седмици, няма да се учудя, ако днес се мъчи леко нагоре и наистина стане диагонал (който е допустим, но не е стръмен импулс), до утре направи някаква корекцийка и утре, петък - скочи здраво нагоре за трета червена вълна. Вижте какво стана последните два петъка.
Но, наистина и двата варианта са възможни.
Извинявам се за офтопика, не можах да се стърпя да не споделя наблюденията си... Опитах се да направя няколко бележки - наругаха ме яростно - глей си работътъ, шъ си говориме как си искаме!!! . Вече не си правя труда да отбелязвам тази или онази грешка, не си струва, само си чета и се смея.../
Но, поздравления! Струваше си да отбележа появата на един истински грамотен българин!
..........
P.S. МАй забележката ми по същество се оказа правилна. Поемаме, изглежда, отново на юг.![]()
Последна редакция от ivaceda : 09-08-2012 на 09:17
БАБО МЕЦО чадо,Абе ти сериозно ли не спиш и вардиш азиатската сесия ? Как издържаш цяла нощ ?
Язе затворих мазните добавки на +15 и сега съм разтоварил и си пия кафето спокойноСтискам само една дълга от 1.23361 със стоп на +4 вече и чакаме REDA с процедирането, за да предприемем по-нататъчни действия
РЕДА или е много преуморен, или го мързи много
та няма да прави ПРОЦЕДИРАНЕ тия дни.
Даже мога да си взема почивни дни да вадя МЕДЕЦ !!!
Иначе онова 1,27 си е актулно според мен.
След това едно движение до около 1,22222
и след това квото решат с две възможности:
а1,08-1,12;
б1,36-1,38,
Успех на всички ХОРА !!!![]()
Работодатели привличат с безплатна бира!
Безплатна бира за една година. Това гласи обява във вестник, предлагаща работа за квалифицирани електротехници.
![]()
Благодаря!
Наистина е извън темата, за което и аз се извинявам. Грамотното мислене и писане наистина са рядко срещани напоследък, но аз държа на тях и мисля, че са важни. Радвам се, че в твое лице имам и съмишленици!
П.С. Поздравления и за твоето писане!![]()
Името ми във форума е случайно избрано и няма друго отношение, освен към собствената ми скромна персона.
Актуални форекс анализи и стратегии. Съвети и трикове за технически анализ
ivaceda (09-08-2012)
Дизелче много си пасивен последно време, никакъв те няма, пиши повече, че като думнеш и тоя бонус да има пак следващия месец.