КинО (18-06-2016)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
С инвеститорска парола кът се влезе може ли да се пущат скриптове? Примерно да изкарва аларма ако се отвори сделка?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ще трябва да работи платформата и без JS скрипт ако е включена сигурно, ще чуе звука който се издава при отваряне на позиция /стандартния сигнал/, тя платформата така или иначе трябва да работи за да изпълнява експерта - скрипта. Ако сигнала не е толкова важен (моментално), може да се пре насочи пощата @ и да получава извлечение от сделките за деня, ако ги изпраща брокера /някои не го правят/. За друго не се сещам, аз от JS в МТ4 не разбирам !Примерно да изкарва аларма ако се отвори сделка?
GeorgiRR, това е или бот или минимум полуавтомат. Почти всички сделки са затворени на 1 пип печалба. На входа са сложени 6 пипа стоп и 100 пипа таргет. И някои от сделките са дублирани - две поръчки еднакви, пуснати в същата секунда...
Според мен нарочно се ползва брокер с 4 знака, защото минималната промяна на курса е 1пип.
SAXSTEN да се яви в изповедалнята за разработка![]()
Последна редакция от bombe : 18-06-2016 на 07:05
Късите таргети и стопове печелят само в тестера но в реално време се дънятGeorgiRR, това е или бот или минимум полуавтомат. Почти всички сделки са затворени на 1 пип печалба. На входа са сложени 6 пипа стоп и 100 пипа таргет. И някои от сделките са дублирани - две поръчки еднакви, пуснати в същата секунда...
Според мен нарочно се ползва брокер с 4 знака, защото минималната промяна на курса е 1пип.
SAXSTEN да се яви в изповедалнята за разработка
Волативноста в реално време е хаотична и е няколко пъти по голяма от контролираната волтивност в тестера
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
За аларма при транзакции не ти трябва скрипт, можеш да ползваш Push известията, ако ти ги разреши изобщо с инвесторска парола, ... не съм го пробвал ...
Ако пробваш - свирни за резултата ...![]()
и то жа настане едно свиркане ..........ти пъ на мен .. и така , до края на света. венсеремус![]()