Свилене, тази тема ще ти е полезна - https://forum.bg/showthread.php?565-...83%D1%80%D0%B8
Свилене, тази тема ще ти е полезна - https://forum.bg/showthread.php?565-...83%D1%80%D0%B8
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ок, благодаря на всички отзовали сеСвилене, тази тема ще ти е полезна - https://forum.bg/showthread...83%D1%80%D0%B8Ще погледна темата мерси.
Последна редакция от Svilen : 22-08-2012 на 20:30
от сега ти казвам,че няма нужда да си даваш парите за бг книги,ако знаеш английски или руски...почти всичко се намира в нета и с питане.Успех!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Последна редакция от Svilen : 22-08-2012 на 20:31
Незнам за какъв сайт говориш, но книги поръчвам от store.bg от години и досега не съм имала проблем с тях.
Качи една графика тук да видим как я позиционираш и за какво говориш че не те разбрах.
Знаеш ли как да настройваш графиката.
Novak, то във форума се изписаха по-ценни неща, от колкото може да откриеш в книгите. Въпроса е да имаш време да отсееш ценното. Аз от 8 години се занимавам с форекс. Преди няколко дни от един руски клип научих че пон баровете носят името си от дългия, лъжлив нос на Пинокио.Е, как да не отворя цяла тема за това!!
Svilen (22-08-2012)
Сайта "беше"Bulgaria Publishing Group => bulgaria-books.com. Сега нито сайта го има, нито пощата от която ми пратиха потвърждение отговаря - дава грешка, нито имаше някакви телефони и прочие ... Яд ме е, че само там намерих "100% Форекс ... "
![]()
А колкото до графиката: Качвам я разпъната на екрана с затворени други прозорци, защото иначе става още по зле.
Искам да мога долу където са дните и часовете да ги настройвам, както беше в Трейдъра - примерно 7.8(.12) 6 - 7 - 8 .. часа или пък през 15 или 30 мин., т.е като си избера ТФ да мога и времевата линия да си настроя.
Последна редакция от Svilen : 22-08-2012 на 20:33
руснаците имат чувство за хуморNovak, то във форума се изписаха по-ценни неща, от колкото може да откриеш в книгите. Въпроса е да имаш време да отсееш ценното. Аз от 8 години се занимавам с форекс. Преди няколко дни от един руски клип научих че пон баровете носят името си от дългия, лъжлив нос на Пинокио.Е, как да не отворя цяла тема за това!!
,
а простата и прозаична истина е , че приличат на карфици / топлийки / и от там името / PIN -топлийка, карфица /![]()
RyMu (07-08-2012)
Svilen, това е нормалния изглед на графиката. Няма как во да й се чудиш. За часовите зони - ами обикновено зависи от сървъра на брокера. МТ4 по принцип винаги са с местно време, но при бенчмарк явно имат собствена настройка - просто трябва да знаеш с колко е плюс или минус. Ако е само за анализ - свали си на варчев или може би и на делтата.
За графиката, свиването в хоризонтал - иди с курсора на мишката върху етикета на цената, натисни го и я дръпни надолу - така ще я събереш на височина.
Svilen (07-08-2012)
часът който е в мт4 на бенчмарк е по грионуич и неможе да бъде сменян така е зададето от тия пичове в бенчаи мене малко ме дразни, че часа ми е с няколко часа назад, ама свикнах и мисля, че не е болка за умиране
това да ни е проблема
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?