една позната роди 5-то у шпанско , по същия слух ..........да ,да , амъ не ......... българчене съм много на ти,ама на мои близки дъщерята живеят вече 8-9 г в Лондон и миналата години роди второто си дете там,за да получи гражданство.....понеже се заговори за това излизане и се страхуват да не им отнемат правото да работят.... първото им детенце си дойде и го роди тука и сега си ходи в Лондон на детска градина,но е с БГ гражданство....
И като е родено там , защо пък Българче да е ? .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
естествоно ........ след тия години / преди време ти говоря/ подаваш и год. декларация /понеже ти се иска да теглиш кредит/ ..........всичко е синджир марка.........
.... няма проблем . след няколко години си готов ..1-2 години
----------
ми щото СИ Е БЪЛГАРЧЕ..............
ти ако родиш в клетката на лъвЪ / по стечение на обстоятелствата/, лъв ли ще родиш![]()
ми що тъй,нали е родила там....що не са му дали шпанско гражданство......![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абе де да знам какво ще излезе в клетката на лъва.....
Ама не е редно да е Българче...че нали където се ражда детето , такава националност се записва. Мисля и родителите казват какво да е.
някъде може ............. тук/шпанско/ гледат паспорта на родителите ...........ако единия е испанец , може би да ......
не съм питал..
Аз също имам познати в Лондон, те имат 2 деца . Едното е записано като български гражданин , то си е родено там . Само че родителите са били в Лондон 4 години мисля. Другото се ражда по-късно , когато вече родителите са живели и работили там 6 години . То е придобило английско гражданство
след като са българи , му издават БГ паспорт . и след това се подават документи за гражданствоАз също имам познати в Лондон, те имат 2 деца . Едното е записано като български гражданин , то си е родено там . Само че родителите са били в Лондон 4 години мисля. Другото се ражда по-късно , когато вече родителите са живели и работили там 6 години . То е придобило английско гражданство
правилно го написа - ПРИДОБИЛО![]()
Значи то излиза тогава , че има двойно гражданство.По силата на това ,че родителите са българи е българин .
Заради това ,че пребивават там определен период и се ражда там , има и английско
някои държави дават гражданство по кръв други по земя, по кръв каквито са родителите такова и детето не зависимо къде се ражда, другия принцип е по земя щом се е родило в определената държава е нейн гражданин, не зависимо какви са родителите
това са двата принципа основно в света за гражданство на децата, всяка държава един от тях прилага , навсякъде е различно![]()