Е то не е ли целия период от 1970 година, такъв тест не минава за 2-3 часа доколкото съм запознат с тестовете. Аз винаги като тествам пускам от 2010 насам , преди това не ме интересува.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
pesho, в днешната жега си беше само за басейн и бира, тя водата беше чай да си правиш с ния, трима човека 20 каракуди от 200 до 500 грама две шаранчета 700-800 грама и над 50 че и повече бебета към 40-50 грама вадиш хвърляш във водата изядоха едно кило царевицаи се отказахме
IPTV Телевизия - https://www.youtube.com/watch?v=euMtqdQWcG4
май така е станало наистина от 1970 година е тръгнало да тегли дата ,тя сигурно и рамта е свършила и е заорало ....
daniwin ,днес най добре е направил като гледам ,вместо да стои на пс то ........
---------------------------------------
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
За мен риболова почва септември до края на годината , инъче сега на разсъмване до към 9.30-10 часа Там с каракудките е ясно , хубавп че се сетил да зариби малко шаран че беше изпуснал бая клиентиpesho, в днешната жега си беше само за басейн и бира, тя водата беше чай да си правиш с ния, трима човека 20 каракуди от 200 до 500 грама две шаранчета 700-800 грама и над 50 че и повече бебета към 40-50 грама вадиш хвърляш във водата изядоха едно кило царевицаи се отказахме
---------------------------------------------------------------------------------
stts наистина почва да събира инфо от графиките за тез години и или забива или с часове го мисли , Затова след 2010 пробвай то е достатъчно инфо пак![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
оставям ги за утре тестовете ,че не ми се занимава ,аз системата я познавам добре , така че знам какво ше покажат горе долу ...
Я кажи какво ще покаже системката , според мен нищо особенно защото е експерт. Търгуваш ръчно и слагаш мартингейл от време на време и правиш пари , инъче не![]()
ако се пуска само първата сесия и при дроудаун 100 пипса се вдигат лотовете леко ,да речем от 10 на 15к ,системата си дава едни 200 пипса на месец без проблем ... търгувал съм я почти година през 2007 със 40к лотове и бях доволен ,обаче ако паднат дневните рейнджове под 80 пипса трябва да се спре .........
ако станат 180 пипса на ден тогава кърти яко пипсове........
То през 2007 всичко даваше над 100-120 пипса ама сега е рядко 1-2 седмично. Аз паунд йената много я уважавах , а виж я сега едно нищо е като пенсионер се движиако се пуска само първата сесия и при дроудаун 100 пипса се вдигат лотовете леко ,да речем от 10 на 15к ,системата си дава едни 200 пипса на месец без проблем ... търгувал съм я почти година през 2007 със 40к лотове и бях доволен ,обаче ако паднат дневните рейнджове под 80 пипса трябва да се спре .........
ако станат 180 пипса на ден тогава кърти яко пипсове........
Абе има го и тва където е текло пак ще тече.
Сега се е позабавило ама пак ще се размърдат.
Няма все така да е я.
То колелото се върти няма да е все доло. Една година да качи горе и си уредил следващите 5 години![]()