с колко си влезнал туканка? ако не е тайна все пак?
с колко си влезнал туканка? ако не е тайна все пак?
Trust Me, I'm an "Engineer"
РЕДА махна късите щото нещо не му харесва.
Нема войлюме никво.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (13-04-2016)
Добро утро!
Мецане, вчера не можах да приготвя кафето, че бях малко по пътищата. Ама днес ще гледам да си изпълня служебните задължения
Гледам импулса на 4ч. и ми се въртят едни къси мисли. Но реално погледнато все още сме в рейнджа, който е част от ъп.
Надолу е фраш от подкрепи - 1337, 1326, 1310 и нивото, което ще наклони везните към даунтренд - 1258.
Струва ми се най-вероятно да тестваме 1310 и след това да се развива 4ч.
babaMETZA (13-04-2016), toranagasan (13-04-2016), REDA (13-04-2016), royal majesty (13-04-2016)
Туй пък що, точно тука се върти яко пара сега. ..........................................РЕДА махна късите щото нещо не му харесва.
Нема войлюме никво.
В подготовка за пробива.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
REDA (13-04-2016), royal majesty (13-04-2016)
Мдам доста са подкрепите и днеска ще е противен ден...Добро утро!
Мецане, вчера не можах да приготвя кафето, че бях малко по пътищата. Ама днес ще гледам да си изпълня служебните задължения
Гледам импулса на 4ч. и ми се въртят едни къси мисли. Но реално погледнато все още сме в рейнджа, който е част от ъп.
Надолу е фраш от подкрепи - 1337, 1326, 1310 и нивото, което ще наклони везните към даунтренд - 1258.
Струва ми се най-вероятно да тестваме 1310 и след това да се развива 4ч.![]()
![]()
Сур-сур-сур....чертичка нагоре да обере и пак сур-сур-сур
Прибрах още малко на +75 и гледаме мача
Ако върне на магнитното ще го пробвам пак късо
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
bombe (13-04-2016), REDA (13-04-2016), D-12 (13-04-2016), royal majesty (13-04-2016)
Добър ден.Това 1.13400 за 2-ри път проваля мисията.На 3-я трябва да го отнася вече
REDA (13-04-2016)
РЕДА влезна късо на КАКА 50 на 5 минутна.)
ОХИ ДОЛАРЕ ОХИИИИИИИИИИИИИИИИИИ !!!
Absfresh (13-04-2016), toranagasan (13-04-2016), royal majesty (13-04-2016)