е то не е държава, автономен регион се водии то от много време си го има, ама само на приказки
баш автономия "получиха" след сашковската окупация 2003 кът пуснаха чифутята да се разпореждат с петролеца
е то не е държава, автономен регион се водии то от много време си го има, ама само на приказки
баш автономия "получиха" след сашковската окупация 2003 кът пуснаха чифутята да се разпореждат с петролеца
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз не ги следя много нещата
в този конфликт арменциге май правят панаирите
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (04-04-2016)
За кой от много конфликти говориш, че те много станаха вече?На kypa все чифутите му виновни, на друг САЩ, на трети Русия, ЕС, ИД...на някои пък Китай за последната наченка на икономическа криза...
Аз не намирам подходяща тема да пусна това, понеже исляма не може да се нарече цивилизация - това е просто престъпна, античовешка доктрина, която няма нищо общо с истинския бог.
Изгледайте видеото и ще разберете истинската причина за най-важния проблем за цивилизацията в днешно време - престъпната доктрина, наречена ислям - това не е и религия, понеже никоя истинска религия не подканя към убийства и насилие, тъкмо напротив. А коранът споменава убиването 128 пъти, 27 от които в заповедна форма. И не са виновни самите хора, ислямистите, а престъпната теория наречена ислям, която им втълпява грешни и престъпни идеи.
Последна редакция от Eli2356 : 03-04-2016 на 21:17
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
kypa (04-04-2016)
kypa (04-04-2016)
Кръстоносните походи, покръстването на индианците, и Светата Инквизиция са също престъпни. но християнството ги е преодоляло. Просто е време исляма- също като древна и масова религия да го направи.
Аз също съм краен. Щом не искат с добро, със сила трябва да бъдат накарани. Те като психология още са 2000 години назад.![]()
kypa (04-04-2016)
Ислямът не е древна религия, а най-скорошната, лъжепророкът им Мохамед се е появил 800 г. след Христос и е очевадно, че няма нищо общо с истинския бог. НИКЪДЕ в новия завет не пише да се убива, не 128, не 27, 0 пъти. И всеки е свободен да избере с бога ли да е или против него.Кръстоносните походи, покръстването на индианците, и Светата Инквизиция са също престъпни. но християнството ги е преодоляло. Просто е време исляма- също като древна и масова религия да го направи.
Аз също съм краен. Щом не искат с добро, със сила трябва да бъдат накарани. Те като психология още са 2000 години назад.
Както знаем съзидателната сила, наречена бог е една и християните и разни други също са вярващи. Мохамед признава и уважава Христос, но от друга страна не пояснява, че християните спадат към вярващите, а призовава към убийства... на всички неверници. От трета страна заклеймява убийствата. От четвърта нарушава всички човешки права - и на жените, и на мъжете. На жените е ясно защо. На мъжете понеже само богатите могат да се женят за няколко жени УЖ да им били помогнели в бедността. По този начин, особено имайки предвид че се раждат по-малко жени отколкото мъже, голям брой не толкова богати мъже са обречени да останат самотни до гроб. Често по-бедните мъже не са виновни че са бедни и са много по-добри от богатите. И ако мерака е да се помага на бедните, това може спокойно да се направи с дарения както е при християнството, а не с женитба, т.е. чист разврат както е при исляма.
Последна редакция от Eli2356 : 03-04-2016 на 21:49
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
kypa (04-04-2016)
кръстоносните походи са толкоз християнски колкот исила е ислямски или сашковските бомбардировки са демократичниили колкот Държавна Сигурност е социалистическа примерно
първи по редичката на кръстоносните походи сме ний и гърчолята между другото - и двете нации християни![]()
Skp (03-04-2016)
А Христос, знаеш колко години след Йехова се появява?Щото и Корана го почита. Явно съвсем не си наясно с религиите.
![]()
kypa (04-04-2016)
Ако имаш предвид мен точно с религиите съм идеално наясно. Наясно съм и също колко малоумен и плиткоумен е исляма щом си въобразява, че като убие физическото тяло прави нещо.Най-много на планетата Земя да й олекне малко... Само Бог има право да решава кой колко да живее на земята и всяка намеса в неговите дела е голям грях.
Последна редакция от Eli2356 : 03-04-2016 на 22:00
kypa (04-04-2016)
е то Йехова не е ли както чифутята викат на дядо Божемусюлманите Аллах дет му викат
п.п. убиването в Кураня е когат те нападната "неверниците" не са не-мусюлманите, ами тез дет се пишат мусюлмани, пък вършат лоши работи
лицемери демек
![]()