BOMBE що искаш да купиш толкоз скъпо??Аз ей сега ще се опитам да си купя връхна 1403
Е сега купи по-отдоле !!!)
ОХИ ЕВРО ОХИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ !!!
BOMBE що искаш да купиш толкоз скъпо??Аз ей сега ще се опитам да си купя връхна 1403
Е сега купи по-отдоле !!!)
ОХИ ЕВРО ОХИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бряааааах ....
Българското БеНеБе свали лихвите на 0 .....
Еврото рипна
Баси и фактора сме)
12:00 Основен лихвен процент на Българската Централна Банка Март 0.01% 0.01% 0.00% [high] [high]
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (01-04-2016), D-12 (01-04-2016), toranagasan (01-04-2016)
ми усвоихме де що фондове има и евраците станаха кът.......бай Драган не мой да ни насмогва с печатането...........![]()
Бачо, тия дни когато и да си купиш евро, никога няма да е скъпо!
Инвестираш стратегически, дългосрочно ... или поне за някой друг час
На малко пари за обяд, че дошло времето https://www.google.bg/search?q=one+m...ZTh0h8XUuWM%3A ресто не ми връщай![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
toranagasan (01-04-2016)
Пък ШИШИ ходи на фитнес!!!!)
http://dnes.dir.bg/news/kalfin-elekt...-22179732?nt=4
D-12 (01-04-2016)
Първи април е все пак, всичко е възможно днес
То може и на майтап да ударя по 1000 точки от позиция ... ама малко вероятно е да мине тази шега![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
REDA (01-04-2016), toranagasan (01-04-2016)
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (01-04-2016)