Е те таквоз чудо другаде по света НЕМААААААhttp://tv7.bg/news/9389162.html МАЙКО МИЛА, БЪЛГАРИЙО
![]()
Е те таквоз чудо другаде по света НЕМААААААhttp://tv7.bg/news/9389162.html МАЙКО МИЛА, БЪЛГАРИЙО
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
вестник "Силистренска трибуна" - 1958 година ......га бехме тинейджъри....
ПП молбите моля на ЛС...с оглед спазване "Закон за защита на личните данни"
ПП в най кратки срокове ще бъдат набирани и кандидати за:
1) асфалтиране участъка на дунава между тутракан и силистра
2) боядисване на тавана на лятното кино в тутракан
3) за варна....трябва да се измете офицерския плаж на града...тук предложението е на непълно работно време...
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
фицката (02-08-2012)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
anonimen komardjia (01-08-2012), фицката (02-08-2012)
надстрояването го има и на други места по света. тука са го направили бая интелигентно, използвайки леки панели (не ги знам как се казват), за сметка на леко просташката визия, но не по-грозно от външна изолация на парче. Варна има няколко сгради реновирани и леко надстроени. Едната е много ефектно направена -стара архитектура (незнам стила) + и на вместо медния покрив са направили стъклен с подобен цвят вдигнат един около етаж нагоре .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Руми този пич последните години вади страхотни парчета и затова му следя кариерата от близоТези му са най-фрешните
----------
Разбра ме ти за какво думам, ама явно искаш да си лафим, щот не щеш да ме дразнишнадстрояването го има и на други места по света. тука са го направили бая интелигентно, използвайки леки панели (не ги знам как се казват), за сметка на леко просташката визия, но не по-грозно от външна изолация на парче. Варна има няколко сгради реновирани и леко надстроени. Едната е много ефектно направена -стара архитектура (незнам стила) + и на вместо медния покрив са направили стъклен с подобен цвят вдигнат един около етаж нагоре .![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
RyMu (02-08-2012)
Добре... видимо нищо не разбираш от архитектура
щото разсеен от коментара на журналиста незабеляза, че така наречения фургон не контрастира на ландшафта, а същевременно ненатрапчиво се вписва в благоустройствената концепция на въпросния жилищен район.
-----
.... и по света надстрояват - надстрояването не чак такъв проблем, ето :
пп
онова горе, удивителния, не знам как се е появил.
фицката (02-08-2012)
Насе. тез азиатси много зле бре
то батя ти, ако беше изпадна в тяхното състояние, щеше да събере фото репортерите на поне две три техни централни медии.
.... да не говорим, че на този в ляво му е в следствие на фотосшоп, а не на мерак.
Последна редакция от anonimen komardjia : 02-08-2012 на 08:05
anonimen komardjia, ааааа не знам за батя ми ама като ги гледам как са се наредили един зад друг може да искат да си направят сандвич по мъжки
Третия от уево на десно е забравил за какво е там - зае*ал е изцяло да снима само зяпа завалийката
Какво ли му е било на момичето като ги е видяло такива наежени ЩРЪК....
----------
КЪМ АДМИНЧОВЦИТЕ: Оправете форума ба, вчера не можех да кача видео клип, днес не мога да цитирам...утре какво да чакам![]()
утре чакай сендУич... ......![]()
![]()
![]()