ако е така, то по-добре в друга сметка да се депозира, ако ще се депозира. или да се прехвърли печалбата от бонусната в друга сметка както направи Spekulanta.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
kypa (07-03-2016)
И кво значи тва. До сега мен не са ме резвали нокогаш. Правил съм кви ли не шуротий. Дори веднъж исках да си сменя логина във форума и да почна от нулата. Ма не ми разрешиха. Може би се нуждайт от рекламни лица къто мене.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (07-03-2016)
да, ако имат разлики са много малки. но ако е във валутата на акаунта уж се избягват превалутиранията. после ако тръгнеш да теглиш кеш може да изтеглиш $ от банката и да си ги обърнеш в някое изгодно чейндж бюро. ако не направо левове от банката или банкомат, при банкомата обаче не знам по какви правила е превалутирането. да ти кажа като опитам ще съм най-сигурна кое как е.
някои предпочитат да ги ползват само за интернет пазаруване и плащане в магазини с картата... с една дума не мога да съм ти особено полезна в случая.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
kypa (07-03-2016)
въпроса е да не се занимаваме с тия СКРИЛ-ове , тя разликата няма да е някаква фрапиращада, ако имат разлики са много малки. но ако е във валутата на акаунта уж се избягват превалутиранията. после ако тръгнеш да теглиш кеш може да изтеглиш $ от банката и да си ги обърнеш в някое изгодно чейндж бюро. ако не направо левове от банката или банкомат, при банкомата обаче не знам нямаха ли превалутиране. да ти кажа като опитам ще съм най-сигурна кое как е.
някои предпочитат да ги ползват само за интернет пазаруване и разплащане с картата, но там пак има някакво превалутиране, ако не пазаруваш в $, трябва да се провери...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (07-03-2016)
едно време тегления към карти минаваха през скрил (то тогаз още монибукерс беше де), сега не знам как е
ама мисля все още е тъй
kypa (07-03-2016)
kypa (07-03-2016)
Emil Enchev (27-02-2016), kypa (07-03-2016)
kypa (07-03-2016)
Сумата от която се смятат 10% продължава да е обгърната в мъгла. Сега пък депозирана. Говорим за бонуса явно, но той е много относително понятие, доста хора тук почват "на чисто" всеки месец. А ако не са имали щастието да фалират се смята и това, което останало от предишните бонуси предполагам. Или към това се прибавя и прибраната вече печалба? Нещо хич не ми е ясен тоя капитал, от който се смята.ем зависи ако става въпрос за правилата на брокера
ако е по време на новини и си направил повече от 10% печалба от общата депозирана сума нарушил си правилата и обратното ако си загубил голяма част от сметката или дори да ти е ударил стоп по време на новини не си нарушил правилата
----------
Какво значи сецнали - изчезнала й сметката в небитието барабар с внесения капитал?
Последна редакция от Eli2356 : 26-02-2016 на 21:35
kypa (07-03-2016)