прав си за това, нали целта е да измислим нещо печелившо .Добавил съм си някой друг филтър
![]()
прав си за това, нали целта е да измислим нещо печелившо .Добавил съм си някой друг филтър
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Една стратегия докато не я направиш ,вградиш ,в експер и докато не я пробваш, и оптимизираш в тестера ,и накрая докато не я изпиташ поне месец на реална сметка не може да се нарече успешна
Освен това форекса е такова гадно нещо че ако миналата година стратегията е печелила тази година може да е губеща защото има едно понятие което много малко хора знаят и разбират и то е пазарен пулс
Моите наблюдения са че пазарния пулс се промена в рамките на 3-4 месеца , понякога може да се зъдържи и повече но то е божа работа.
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
nikolay_diankov_1982 (19-02-2016), Spekulanta (19-02-2016)
така е прав си , просто исках да разбера дали някой няма опит с неяЕдна стратегия докато не я направиш ,вградиш ,в експер и докато не я пробваш, и оптимизираш в тестера ,и накрая докато не я изпиташ поне месец на реална сметка не може да се нарече успешна
Освен това форекса е такова гадно нещо че ако миналата година стратегията е печелила тази година може да е губеща защото има едно понятие което много малко хора знаят и разбират и то е пазарен пулс
Моите наблюдения са че пазарния пулс се промена в рамките на 3-4 месеца , понякога може да се зъдържи и повече но то е божа работа.
----------
https://www.mql5.com/en/charts/46654...staforex-group
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми а де нали ми знаеш слабоста и добрата душица все гледам да предпазя хлапетата да не цопнат в трапа ама ..нейсе запуши я
Като стана дума за стратегии да ти се оплача
Вече 5 -та година се мъча да създам една безиндикаторна потикова стратегия Хиляда варианта пробвах и все не става На тестера твори чудеса на реала се дъниПък не ми се лъжат хората за да я пусна в продажба такава![]()
е кат имаш съвест как ще забогатееш от форекс просто низнамМи а де нали ми знаеш слабоста и добрата душица все гледам да предпазя хлапетата да не цопнат в трапа ама ..нейсе запуши я
Като стана дума за стратегии да ти се оплача
Вече 5 -та година се мъча да създам една безиндикаторна потикова стратегия Хиляда варианта пробвах и все не става На тестера твори чудеса на реала се дъниПък не ми се лъжат хората за да я пусна в продажба такава
не препродаваш ли експерти,индици, книги, курсове , сигнали нема кинти от форекс![]()
Бе не ща да забогатявам бе За сега един доход от полвин пенсия на месец ми стига ама да е редовно
Преди 7 дена някой купи една от моите машинки и още чакам маркета да приведе кинтите И те се изучиха чужди пари да въртят
Седмица ги бавят при тях докато ги приведат по сметката![]()
Не съм съгласен с теб!Една стратегия докато не я направиш ,вградиш ,в експер и докато не я пробваш, и оптимизираш в тестера ,и накрая докато не я изпиташ поне месец на реална сметка не може да се нарече успешна
Има стратегии на база сигнали от индикатори тип плиткоумно цъкане на електронна игра които са успешни.
Има и едни други стратегии тип висша лига на база гола графика тотално неподвластни на времето откакто пазара съществува.
Така че твоят пазарен пулс си го бодни там където слънце не те огрява.
п.п.
Божа работа и късмет докато не спреш да ги употребяваш на пазара все така ще ти се струва гаден!
тез имена на стратегиите кът почнат да ги турят - едно време имаше един робот бая рекламиран - Fap TurboТурбо-Мастурбатор демек
![]()
Звездолин (26-02-2016)
Пускаш едно демо и я подкарваш ,инак няма как да разбереш работи ли не работи ли.Само с тестове не става.така е прав си , просто исках да разбера дали някой няма опит с нея
----------
https://www.mql5.com/en/charts/46654...staforex-group