Като спрат раздаването на пари няма какво да се отклонява(краде)!Така пускат нещо което реално няма да проработи,и си измиват ръцете.Чиста демагогия!е, че те от преди се канеха. Мисля, че бях писала по тази новина. Пък и защо се чудиш - демокрация - кой има пари, да дава, кой няма - да взима (пък може и на сила, оцветено в розово-в името на народа).
Същата глупост като във Франция. Вместо да спрат с раздаването на пари - популизъм. Толкова могат, толкова правят
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то така, ама демагогията домати и ляб не дава(е, на някои дава де)
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
От Дневник
Еврокомисарят по заетостта, социалните въпроси и социалното включване Ласло Андор призова страните от Европейския съюз да обмислят отново пускането на общи "стабилизационни облигации", след като перспективите за кредитните рейтинги на някои от най-стабилните европейски икономики бяха понижени, предаде ДПА.
Интересно, дали Германия ще клекне накрая, за общи еврооблигации. Според мен, да.
Германия непрекъснато кляка кляка ама накрая ние като клекнеме да не стане страшноОт Дневник
Еврокомисарят по заетостта, социалните въпроси и социалното включване Ласло Андор призова страните от Европейския съюз да обмислят отново пускането на общи "стабилизационни облигации", след като перспективите за кредитните рейтинги на някои от най-стабилните европейски икономики бяха понижени, предаде ДПА.
Интересно, дали Германия ще клекне накрая, за общи еврооблигации. Според мен, да.
Мисля, че за сега е по-скоро не!
Германия потвърди противопоставянето си на идеята за еврооблигации, въпреки обещанието от последните дни, че е готова да направи всичко за запазването на общата европейска валута, предаде АФП. Попитан за изказването на канцлера Ангела Меркел и италианския премиер Марио Монти в неделя, обещали да направят „всичко да защитят еврозоната”, говорителят на правителството коментира, че Берлин не е променил позицията си относно еврооблигациите.
Виждането на германското правителство по въпроса за обръщането в ценни книжа на дълга на страните от еврозоната, или еврооблигации, „остава същото” и е „не е желани от рпавителството”, каза Георг Страйтер на редовна пресконференция.
„Намерението на всички е просто да се изпрати силен сигнал за еврото”, подчерта той.
http://www.focus-news.net/?id=n1681232
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Това е поредния фоерверк . Нищо няма да променят общите еврооблигации да не говорим, че това си е направо наглост ! Все си мисля, че бъдещия собственик е вече известен ...
army dad
Гледам че всички мерки който се предприемат нищо не променят-защо се правят тогава?