kypa (07-03-2016)
Пловдив е друга работа.....
Всичката селяния /разбира се има и качествени хора де/ ходи в София да бачка.
ПП. Селяния не означава човек от село!
Селяния е манталитет.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да , амъ си немъТ стилаж за царвълЪ до входа за фитнеса....... мисля да отварям дребен бизнес
за гоУеми мъЖове![]()
kypa (07-03-2016)
Колеги може би въпросът ми не е точно по темата, но като гледам и вие сте се отклонили малкo.
Някой може ли да ми обясни как се свързва 2ри акаунт в инстата, с цел да се верифицира автомично от първия![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (07-03-2016)
Като си влезеш в "трейдърския кабинет" в сайта на Инста има опция за откриване на сметка, след като я откриеш я Attach-ваш най-горе вляво има такава опция - така всички сметки, свързани там ще бъдат автоматични верифицирани.
Ако сметката вече е открита пак така я прикрепяш в тр.кабинет и после я прикрепяш към форума.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Добре явно бавно стоплям ...
Значи понеже вече и 2та акаунта са направени единия е верифициран, другия го направих с цел прикачване към форума и го прикачих към форума.
Сега влизам си в акаунта който не е верифициран и отивам на Attached, и там трябва да напиша логин и парола на акаунта който ми е верифициран, а на ник нейма логина на акаунта който не е верифициран ???
Или обратното трябва вляза през верифицирания и от там да добавям 2рия ???
Последна редакция от s101s : 02-02-2016 на 20:48 Причина: блабла
kypa (07-03-2016)
Обратното. От верифицираният прикачваш новия.Добре явно бавно стоплям ...
Значи понеже вече и 2та акаунта са направени единия е верифициран, другия го направих с цел прикачване към форума и го прикачих към форума.
Сега влизам си в акаунта който не е верифициран и отивам на Attached, и там трябва да напиша логин и парола на акаунта който ми е верифициран, а на ник нейма логина на акаунта който не е верифициран ???
Или обратното трябва вляза през верифицирания и от там да добавям 2рия ???![]()
щом имаш вече една верифицирана сметка влизаш във неяДобре явно бавно стоплям ...
Или обратното трябва вляза през верифицирания и от там да добавям 2рия ???
в клиентския кабинет влизаш в account settings после даваш последното account management там се въвежда номер и парола на акаунта и той става верифициран
Добре изписва ми
"The data in the account being attached does not match the data in the already verified account."
Nickname полето задължително ли е ? Аз ли трябва да си измисля ника или трябва да го взема от някъде ?
kypa (07-03-2016)
въвеждаш номера на новата сметка и паролата
няма какво да измисляш