То това им е хубаво :действат ,няма какво да.му мислят.А доста нападки срещу Германия има в руски сайтове .Най-често я наричат страна пред срив
То това им е хубаво :действат ,няма какво да.му мислят.А доста нападки срещу Германия има в руски сайтове .Най-често я наричат страна пред срив
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (05-02-2016)
Ислямисти посрещат на нож и нападат християнски патрул в Лутън (ВИДЕО)
Активистите, които обикалят с кръстове свърталищата на екстремистите, са обект на постоянни атаки
Християнски патрул обикаля ислямистките горещи точки в Бъри Парк в Лутън, Англия. Мястото е едно от най-опасните в града. Известно е като свърталище на екстремисти, привърженици на „Ислямска държава”, проповедници, сеещи омраза срещу християните, и терористи. Християнският патрул извършва постояннен обход по главните улици на града и редовно се натъква на агресивни местни мюсюлмани. Активистите непрекъснато са нападани и замеряни с яйца, не липсват и вербални атаки.
Мюсюлманите твърдят, че са превзели Лутън, а след това иде ред и на Великобритания.
Това ли наистина е бъдещето на Обединеното кралство. /БЛИЦ
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (05-02-2016)
А защо тези хора въоръжени и опасни и сеещи радикални идеи живеат необезпокоявани.Не трябва ли да бъдат арестувани
kypa (05-02-2016)
.................................................. .....
kypa (05-02-2016)
Дааа Електронно магаренце Пък аз се чудя от къде се пръкна такова говедо, да ме ругае в собствения ми форум за обсъждане на собствения ми продукт
Много гмеж биле бре и това в Англия която до скоро не ни пускаше нас българите да припариме за работа при тях, а са напускали де що има мангал и мамуна от Африка и от не знайно къде
Лошото е че нито едните нито другите нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили
Ще има Кръстоносен поход, но тоз път за оъвобождаване на Англия от сарацините и крал Ричард Лъвското сърце няма да е сред тях![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
kypa (05-02-2016)
Тоя поход ще бъде воден от Ганя Хасковското сърце........кикикикккикиккки ккккДааа Електронно магаренце Пък аз се чудя от къде се пръкна такова говедо, да ме ругае в собствения ми форум за обсъждане на собствения ми продукт
Много гмеж биле бре и това в Англия която до скоро не ни пускаше нас българите да припариме за работа при тях, а са напускали де що има мангал и мамуна от Африка и от не знайно къде
Лошото е че нито едните нито другите нищо сторо не са забравили и нищо ново не са научили
Ще има Кръстоносен поход, но тоз път за овжбождаване на Англия от сарацините, но крал Ричард Лъвското сърце няма да е сред тях
kypa (05-02-2016)
kypa (05-02-2016)
Англичаните не харесват българи ,често ги дискриминират като става въпрос за работа и винаги явят ли се наш и техен на интервю се избира англичанина независимо кой има повече качества.Е защо проявяват търпимост към подобни хора ,че и опасни
kypa (05-02-2016)
Англичаните мен ако питаш няма - някви там кралски особи и това е - всичко друго е индиици, пакистанци и тем подобни - от отпит го говоря - миналата седмица бях в Илфорд - четвърта зона - ми то като в махалата в Пазарджик - за какво да им плащам скъпите наеми.
kypa (05-02-2016)
така е , но навремето са се преселили, когато се били част от английската империя. сега вече остава на тях да се адаптират и интегрират.
kypa (05-02-2016)