НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ РЕВЪТ НА УМРЕЛО . и не знам как се ляга под него . едно гърне не можеш да си сменишhttps://www.youtube.com/watch?v=zDgOor_c4yc![]()
Мммм такова и аз искам...Ама ей така за гъзария. ..Иначе друго искам за тузарщина. ...май много искам , а?![]()
kypa (26-03-2016)
Виждам....Ама искааааам
А иначе аз гърне на никоя не мога да сменя....И гума не мога да сменя даже.посред нощите съм будила хората за такова нещо...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (26-03-2016)
по надолу го бях писал . засичал съм ги доста пъти в тунелите около Монако.резонанса увеличава ефекта . голям рев ревът. обикновено около полунощ .
със 120-140 те изпреварват все едно си спрял .
особено ако са включили турбото с оня белия прахкато ескадроли сЪ от '' междузвездни войни '' из тиА тунели
лудницата е голяма
kypa (26-03-2016)
Те там гъзария та почивен ден няма май..... .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (26-03-2016)
kypa (26-03-2016)
Коя от всичките ???https://www.youtube.com/watch?v=zDgOor_c4yc![]()
Мммм такова и аз искам...Ама ей така за гъзария. ..Иначе друго искам за тузарщина. ...май много искам , а?Или, за да не се колебаеш и 11-те някой да ти ги подари
![]()
kypa (26-03-2016)
kypa (26-03-2016)
язе за гумите посред нощ да обадя (и някой и през деня ку го мързи да помпи) - има едни спрейове по десетина лефа - ку е някоя малка дупчица или само отлепена гумата изпразваш спрея вътре и караш смело
няма ко да блъскаш кът хамалин резервни гуми да туряш
![]()
Fafa (24-01-2016)
Ама спрея в иглата ли?
Че аз съм женскУ да не обърка нещо все пак.
По-добре да си питам.
kypa (26-03-2016)
kypa (26-03-2016)