е те два лева колко са - двайс пипа с 0,1 инстов лотили една бирьонка
![]()
е те два лева колко са - двайс пипа с 0,1 инстов лотили една бирьонка
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
От простотия .......
мислят си че всички милионери могат да станат .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Spekulanta (17-01-2016), kypa (19-01-2016)
А случайно не се ли питаш защо го е нямало Защото тогава е имало работа и тези пенсионерите пак са работили независимо от пенсията
Но както и да е :
Само за твое сведение понеже май не си ходил скоро на гробищата, баба ми умря на 78 дядо ми на 82 ,дядо ми по бащина линия на 76 ,а баба ми по бащина линия на 86
Ако успея да достигна средната възраст на всичките тях ще се ударя с пета в гъза и ще тичам до небосклона и обратно![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
malivatha66 (17-01-2016), kypa (19-01-2016)
Никой от нас няма да доживее тази възраст...аз затова и бях написал преди това - работим сега , увеличават ни възрастта за пенсиониране ,за да не стигнем до взимане на изработеното
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (19-01-2016)
Забелязал съм една много проста зависимост ,като свършат парите на човека и като няма повече с какво да се издържа за да продължи да живее -умира
Мръсно и гадно нещо са това парите, щом от тях зависи човешкия живот.
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
да обаче това само парите,които минават като банкови трансфери и БНБ може да проследи........а с други средства идват поне още толкова,а може и повече.........
http://www.economic.bg/bg/news/6/bal...ari-u-nas.html
kypa (19-01-2016)
е то с пета в г.за да се удариш не е кой знай колко трудно всъщност![]()
Това едно ръка, ама аз си спомням как като малка по цял ден в това време навън, прибираш се на шушулка, дрехите ти станали на лед, сега ако пуснеш едно от днешните деца 3 часа навън игра в снега дали ще изкара
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (19-01-2016)
кой колко ще живие си е божа работа както се казваА случайно не се ли питаш защо го е нямало Защото тогава е имало работа и тези пенсионерите пак са работили независимо от пенсията
Но както и да е :
Само за твое сведение понеже май не си ходил скоро на гробищата, баба ми умря на 78 дядо ми на 82 ,дядо ми по бащина линия на 76 ,а баба ми по бащина линия на 86
Ако успея да достигна средната възраст на всичките тях ще се ударя с пета в гъза и ще тичам до небосклона и обратно
но е факт че средната продължителност на живота нараства, заради медицината...
сега и аз да дам прмери ....пра баба ми почина на 93 години, до тук чудесно ...само че е имала 4 деца , от тях 2-те са починали като малки, от обикновенни настинки , който после станали пневмонии, щото нямало антибиотици.....бащата на баба ми починал на 33 години от язва, щото по онуй време никой не можел да оперира спукана язва .....дядо ми от 6 деца - оцелели 4 ....
А това че оцелелите са доживели до 70 -80 години, не означава че толкова е била продължителността на живота , защото половината са измирали като деца и млади
kypa (19-01-2016)
Беден си ако вкъщи не ти е поне 21 градуса . Според направен доклад 2.9 млн души пестят от отопление . България да приеме национална дефиниция кои са енергийно бедни и да включва критерий за поддържане нормална температура в жилището.
kypa (19-01-2016)