Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
може би известно време ще е рейндж пък после да ще си покаже посоката в която ще хване. Но като гледам как са пощурели пазарите вчера и днес може и да изненада и нагоре![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сложих тука една отложена дълга,но нещо се отдалечи ценат от нея да видим до 16 ч какво ще стане и ако не я захапе я махам.
Ай са да го видим какво ще измъдри лунито на новината... Все ми се струва, че има едно пропуснато 1,4005 нагоре ... макар че тайничко се надявам трайно да го пропусне.
----------
То че сме за надолу по големите фреймове, така е. Но бог знае колко има да се почуди преди това и дали няма да сложи една малко по-горна граница на рейнджа между другото. Канадеца си пада доста луд така или иначе...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ако маслото му даде едно рамо на канадеца може и да си хване посоката за надоле , ама щом и чаршафите не успяха да го засилят ...![]()
Аз пък се надявам да се поразходи малко нагоре да хвана там 20-30 пипса.чак до 1.40 не ми трябва.но май като гледам изобщо няма да ми закачи дългата.Ай са да го видим какво ще измъдри канадеца на новината за него. Все ми се струва, че има едно пропуснато 1,4005 нагоре ... макар че тайничко се надявам трайно да го пропусне.
----------
То че сме за надолу, така е. Но бог знае колко има да се почуди преди това и дали няма да сложи една малко по-горна граница на рейнджа между другото. Канадеца си пада доста луд така или иначе...
А дано, че вече поръчах нов тв с печалбата от последните дни, като се надявам скоро да касирам и другата половинка от цената... че е от по-големшките. Сега ако трябва да го чакам да се насландисва още няколко дни... много ще се разочаровам.
Наистина до голяма степен зависи от петрола и газта.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ми тогава след като сме на големите графики за надолу какво ни трябва друго ????????????Ай са да го видим какво ще измъдри лунито на новината... Все ми се струва, че има едно пропуснато 1,4005 нагоре ... макар че тайничко се надявам трайно да го пропусне.
----------
То че сме за надолу по големите фреймове, така е. Но бог знае колко има да се почуди преди това и дали няма да сложи една малко по-горна граница на рейнджа между другото. Канадеца си пада доста луд така или иначе...
Пускаме къси и това е . толкова е просто и лесно![]()
Гледай само да издържи акаунта на колебанията преди надолуто, че понякога за малко може да не се дочака дългоочаквания срив или възход.Но ти предполагам си знаеш риск мениджмънта и стоповете/хеджовете. Възможна е изненада до 1,40 както споменах... там има едно важно фибо по големите фреймове и така и не го тества точно, само се доближи на 25 пипа. Все го имам наум това.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 05-01-2016 на 15:59
Аз и теглене пуснах , сефтето за новата година ................Гледай само да издържи акаунта на колебанията преди надолуто, че понякога за малко може да не се дочака дългоочаквания срив или възход.Но ти предполагам си знаеш риск мениджмънта и стоповете/хеджовете. Възможна е изненада до 1,40 както споменах... там има едно важно фибо по големите фреймове и така и не го тества точно, само се доближи на 25 пипа. Все го имам наум това.
Пожелавам всеки му , да печели на форекс пазара![]()