Зависи какво правиш на нея, има много хора с с 4-5 програми на кръст и ПС-то се ползва като специализирана платформа. Какво да се прецака така?
За да си модернаИ на мен колата ми отказва да се счупи, но това не пречи да браузвам мобилето
![]()
Зависи какво правиш на нея, има много хора с с 4-5 програми на кръст и ПС-то се ползва като специализирана платформа. Какво да се прецака така?
За да си модернаИ на мен колата ми отказва да се счупи, но това не пречи да браузвам мобилето
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (03-01-2016)
Как така ви умират ,бре хора, досега един не ми се е чупил ,всичко си ми бачка, само дето като модели остарява, сега ги подмених щото реших че 5-6 години вече са им много , но всичко си ми работи
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (03-01-2016)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (03-01-2016)
ми в интерес на истината само за трейдинг го ползвам.. и малко спам.. ама и редовно си го чистя от разни шпиони и бисквитки..Зависи какво правиш на нея, има много хора с с 4-5 програми на кръст и ПС-то се ползва като специализирана платформа. Какво да се прецака така?
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (03-01-2016)
Вий бъзик, ама имам аз едно софтуерче с една база данни на 98 и си държа едно старичко само заради това, докато ми мине давността
kypa (03-01-2016)
И аз съм с Хп и в къщи и на работата ....
За работата дет се ползва си е ....
Пирфекшън))
Той тилифона ми с по-добри показатели)
kypa (03-01-2016)
Има си и предимство, не ти звънят постоянно, запиши тоя файл на друга версия, че не се чете
kypa (03-01-2016)
Браво на вас....
Аз пък сменям компютри всяка година.... луда работа.
kypa (03-01-2016)
И да искаш не може да стане нещо така, проблемите идват при много инсталации и деинсталации, много паралелни процеси, това в комбинация с по-слаб хардуер...
kypa (03-01-2016)
Че то да се чупи ли е причината ?
Аз мислех, че като умалее дадената, започва да се търси нещо друго....
kypa (03-01-2016)