да,хубава статия с точен анализ.....само където накрая пак остава да чакаме....някой да дойде и да ни оправя батаците........
да,хубава статия с точен анализ.....само където накрая пак остава да чакаме....някой да дойде и да ни оправя батаците........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дори много по-малко време ще минеhttp://www.dnes.bg/eu/2015/12/08/es-...n-shulc.285858 - ЕС е в опасност от разпадане, алармира Мартин Шулц
Не е ясно дали ЕС ще съществува в сегашния си вид след 10 г.
и ще се разбере че така не става .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
въпроса според мен е : А как става ?................................................Дори много по-малко време ще мине
и ще се разбере че така не става ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Или приемат че съюза ще се разпадне , накъдето е тръгнал или просто заедно решават какви мерки да вземат -макар че те вече трудно достигат до единодушие. Все пак разковничето е мигранската криза
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Desi 88 (09-12-2015)
е може да не променим но не е нормално и да си малчим и да позволяваме да ни тъпчат
Ами просто всички останали местни кандидати за кмет си имаха някакви кусури, а бях решила да гласувам и от нямане за кой друг... Е по вашия край наистина са се уляли с този кандидат, ако е така. Нашия кандидат за кмет от РФ си беше свестен човек, няма общо с ВИС и СИК, познавам майка му - учителка... веднъж ми се разпадна една обувка на улицата и тя живееше най-близо от познатите ми - помогна ми жената да си я сглобя.Хахаха, точно за Реформаторските кифли ли гласува? Раданчо колкото пъти му видя пофила все е зает с някви лични проблеми, ще кажеш няма друга работа. Иначе кандидата във Варна, който подкрепяха за кметските избори работеше в ТИМ момчето, много свястно момче, такава реклама голяма във Варна.... Пълен смях е тая партия.Има нещо в съвременното СДС все пак, което ми харесва - не са от типа Иван Костов, Надежда Михайлова, мистър 10% (лека му пръст)... защо да не им дадем шанс - поне да видим дали и колко ще се изложат този път - стига само другите са се излагали.
Ако лидера им наистина ходи по другия бряг на реката не мисля, че е голям кусур в случая - може да от 1-я % генетични хомосексуалисти и да няма избор човека .
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 09-12-2015 на 13:16
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
винце+сланинка =на нов данък в България а може и на нещо друго![]()
Me4oBikov (09-12-2015)