интересното е че без изобщо да следим каквото и да е било това злато от две седмици го познаваме с точност до 3 долара![]()
интересното е че без изобщо да следим каквото и да е било това злато от две седмици го познаваме с точност до 3 долара![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
хихихи падна златото до стопа ми и после пак си тръгна нагорехахаха да е живо и здраво
----------
като се замисля, има голяма възможност златото да се върне в триъгълника и да си поеме надолу, както и еврото![]()
еврото не успя да пробие 2160, а златото е само до 1604, засега !!! ще видим какви кендъли ще се образуват на 4Н и 1Н
----------
пое си хубаво нагоре "![]()
.......нема връщане........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Браво, и аз влезнах на 1600, и вече ми изпълни лимита , беше на 1609. Утре пак ще търгуваме.хихихи падна златото до стопа ми и после пак си тръгна нагорехахаха да е живо и здраво
----------
като се замисля, има голяма възможност златото да се върне в триъгълника и да си поеме надолу, както и еврото![]()
еврото не успя да пробие 2160, а златото е само до 1604, засега !!! ще видим какви кендъли ще се образуват на 4Н и 1Н
----------
пое си хубаво нагоре "![]()
.......нема връщане........
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
в момента е на върхът на рейнджа,интересно ми утре дали ще пробие нагоре или ще върне надоло,аз съм за надоло![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Има два триъгълника. Едва ли ще пробие така лесно големия, нека върне до малкия, точно там мисля да вляза.
----------
Айде една късичка на т'ва ЗЛО, със стопче на 0.
50 50 50 50 50
На златцето съм му замислил нещо. Сел лимит на 1610.20,30 и 40 . Само да не уцеля момента на изригване че ще стане лошо. Стоп 1650 таргет 1600 Няма да се товаря от начало само на 1640 ще е с двоен обем.
здравейте ,сега влизам и виждам че има още на север движение, това обаче днес за мен не е още пробив и е рисковано да се удължи сега ...затваряне над линията няма ...
няма пробиванесъгласен съм, като че ли само ще я пробва
----------
за малко да ти активира поръчката ? само докосна 1610 и върна !!!
утре ше внимаваме куде ше затворим и ше се ориентираме вече,така че май по скоро беше за окъсяване ........................