саудитците щели били някаква масова депортация да правят на нелегално пребиваващиповечето индийци, ама и бая афганистанци, пакистанци, бангладешовци - демек наште тука бежовите "бежанци"
![]()
саудитците щели били някаква масова депортация да правят на нелегално пребиваващиповечето индийци, ама и бая афганистанци, пакистанци, бангладешовци - демек наште тука бежовите "бежанци"
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
именно: и бая цигани има сред бажанците като ги погледнеш и като се има предвид, че по онези земи са се заселили много преди насам да дойдат, че и държава са се опитали да си правят по едно време (и са си направили даже, но за кратко)
Полковник от израелските специални части прави плашеща прогноза за бежанците и тероризма в ЕС: "След атентата в Бургас, казах че това ще бъде и бъдещето, което очаква Европа. Европа избра да затвори очите си пред заплахата от тероризъм и затова сега я очакват кръв и страдания. Мисля, че Европа се страхува да предприеме крайни мерки срещу радикалния ислям. Или пък просто има интерес да не го прави, не знам... Ако е така, ще страда поколения наред. Европа ще гори - цялата, лека полека, прогнозира Гарен...... Защо, според вас всички бежанци идват в Европа? Защото арабските страни не ги искат. Защото чудесно знаят, че те са заплаха..... Съжалявам, но това е само началото за Европа. Мисля, че трябва да ги върнете у дома, а тези, които сега идват, да не ги пускате.![]()
Унгария и Хърватска с право затвориха границите си. В този момент към Европа са се запътили 3 млн. емигранти, които Турция спокойно пуска насам, защото и те не ги искат.
Те искат да се внедрят в Европа и го правят много добре. Използват демографията. Християните имат средно по 1,3 деца, а мюсюлманите - 5,7. Представете си след 20 години каква част от населението на Европа ще е мюсюлманско. В Израел няма семейство, което да няма член пострадал при атентат или ранен като войник. Представяте ли си го? Аз да."
----------
я, че интересно - и тогава британците ли са бягали съм Индия и Африка и холандците към Малайзия или обратното? че не разбрах кой кого колонизирал с тая "голяма миграционна вълна". на колко ракии си бил като си го писал това?![]()
Последна редакция от Eli2356 : 22-11-2015 на 15:35
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ей тез са най-долните мършиПолковник от израелските специални части прави плашеща прогноза за бежанците и тероризма в ЕС: "След атентата в Бургас, казах че това ще бъде и бъдещето, което очаква Европа. Европа избра да затвори очите си пред заплахата от тероризъм и затова сега я очакват кръв и страдания.
как точно да се разбира туй "това ще бъде бъдещето" при положение че атентата в Бургас чифутите си го направиха да обвинят Хизбула, че да могат да ги запишат в терористичния лист на ЕС
цялата Хизбула не можаха да запишат, само военното крило, а точно туй същото военно крило към момента се бие с алкайди, нусри исили
демек Европа не се съгласи тогаз натовските сили да окупират и бомбардират Сирия (и Ливан) и зарад туй сега чифутите ще гласят тероризъм - язе тъй го разбирам туй изказване на чифутския генерал![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не знам за какво го направиха атентата в Бургас,но за другото е прав полковника,че това е което ни чака и че това е само началото.Сори за черногледството.ей тез са най-долните мърши
как точно да се разбира туй "това ще бъде бъдещето" при положение че атентата в Бургас чифутите си го направиха да обвинят Хизбула, че да могат да ги запишат в терористичния лист на ЕС
цялата Хизбула не можаха да запишат, само военното крило, а точно туй същото военно крило към момента се бие с алкайди, нусри исили
демек Европа не се съгласи тогаз натовските сили да окупират и бомбардират Сирия (и Ливан) и зарад туй сега чифутите ще гласят тероризъм - язе тъй го разбирам туй изказване на чифутския генерал
Не бих го нарекла черногледство , аз също мисля така и по-скоро сме реалисти. Но това , което сам си направиш ,никой друг не може. Може единствено да се надяваме да няма у нас атентат ..и да видим къде ще е следващият за съжаление
Ами да това ни остава общо взето,всеки ден да очакваме къде е новия атентат и колко са жертвите и да се радваме че не е у нас.
ем за следващия атентат на исила чифутския генерал там по интервюто за нова тв нали е казал - Рим и Лондон![]()
Да и аз това го прочетох , но колкото може да я вярно , толкова може и да е за заблуда и атентатът да е някъде другаде. Сега чета ,че 5 бомби трябвало да гръмнат в Хановер , тогава когато евакуираха стадиода и така и не се проведе мачът
Гледах му интервюто. Наистина е много плашещо.именно: и бая цигани има сред бажанците като ги погледнеш и като се има предвид, че по онези земи са се заселили много преди насам да дойдат, че и държава са се опитали да си правят по едно време (и са си направили даже, но за кратко)
Полковник от израелските специални части прави плашеща прогноза за бежанците и тероризма в ЕС: "След атентата в Бургас, казах че това ще бъде и бъдещето, което очаква Европа. Европа избра да затвори очите си пред заплахата от тероризъм и затова сега я очакват кръв и страдания. Мисля, че Европа се страхува да предприеме крайни мерки срещу радикалния ислям. Или пък просто има интерес да не го прави, не знам... Ако е така, ще страда поколения наред. Европа ще гори - цялата, лека полека, прогнозира Гарен...... Защо, според вас всички бежанци идват в Европа? Защото арабските страни не ги искат. Защото чудесно знаят, че те са заплаха..... Съжалявам, но това е само началото за Европа. Мисля, че трябва да ги върнете у дома, а тези, които сега идват, да не ги пускате.![]()
Унгария и Хърватска с право затвориха границите си. В този момент към Европа са се запътили 3 млн. емигранти, които Турция спокойно пуска насам, защото и те не ги искат.
Те искат да се внедрят в Европа и го правят много добре. Използват демографията. Християните имат средно по 1,3 деца, а мюсюлманите - 5,7. Представете си след 20 години каква част от населението на Европа ще е мюсюлманско. В Израел няма семейство, което да няма член пострадал при атентат или ранен като войник. Представяте ли си го? Аз да."
----------
я, че интересно - и тогава британците ли са бягали съм Индия и Африка и холандците към Малайзия или обратното? че не разбрах кой кого колонизирал с тая "голяма миграционна вълна". на колко ракии си бил като си го писал това?
Защо никой не дава рецепти за лечението?
Туск, днес в Македония да натиска макетата, пък гехното президент им казал, че досега не са видели и едно евро помощ за бежанците, нагнетява се там напрежение много на гръщо македонскат аграница, а това е има няма 100 км от кулата
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark