Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да, така е. Единственият проблем тук е какви са правилата - ако ги променим по някакъв начин дали няма да спечелим много повече. Примерно, затваряш част от обема, където затвори одеве, и оставяш другата част с нулев стоп и по-далечен лимит. Уточних "класически" правила, а те може и да не са най-доброто. Понякога като кривнем от пътя, което пък на теб сигурно ти се струва смешно, може да спечелим много повече. И това няма общо с комарджийството.
Последна редакция от Eli2356 : 19-11-2015 на 19:45
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Единственият проблем тук е какви са правилата - ако ги променим по някакъв начин дали няма да спечелим много повече.
Или да загубим, всичко спечелено?.................................................. ..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
от няколко дена не ми се мяркало гадното съобщение аз 5-те поста.. Админа да не е решил да го премахне..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Опитал съм всякакви варианти включително и с частично затваряне докато си оптимизирам и изчистя максимално стратегията.Този считам че е най-добрият и печеливш за мен.Да, така е. Единственият проблем тук е какви са правилата - ако ги променим по някакъв начин дали няма да спечелим много повече. Примерно, затваряш част от обема, където затвори одеве, и оставяш другата част с нулев стоп и по-далечен лимит. Уточних "класически" правила, а те може и да не са най-доброто. Понякога като кривнем от пътя, което пък на теб сигурно ти се струва смешно, може да спечелим много повече. И това няма общо с комарджийството.
един умира от глад и нема кинти - влиза в един ресторант , сяда , поръчва и са нафърля като абориген в дъждовния период . идва сервитьора със сметката . - нема кинти брато , това е положението . квото искаш прави , това е положението . сервитьора отива да пита управителя . връща се и му подава туба с вазелин . прошляка я взел и почнал да се маже в сърдечната област . това ми го даде управителя , а ма май не е за сърцето - то гъ..Ъ ще издържи , ама сърцето, сърцето
Готин е ?един умира от глад и нема кинти - влиза в един ресторант , сяда , поръчва и са нафърля като абориген в дъждовния период . идва сервитьора със сметката . - нема кинти брато , това е положението . квото искаш прави , това е положението . сервитьора отива да пита управителя . връща се и му подава туба с вазелин . прошляка я взел и почнал да се маже в сърдечната област . това ми го даде управителя , а ма май не е за сърцето - то гъ..Ъ ще издържи , ама сърцето, сърцетоТи имаш ли някакви цели нагоре? Че ми се струва, дългото на прикючване.
![]()